Bilverkstad - Bosch Car Service

Bosch Car Service är en pålitlig bilverkstad belägen på Ramselevägen 32 i Strömsund, Jämtland Län. Med en imponerande erfarenhet i branschen, har Bosch Car Service hjälpt många kunder att hålla sina bilar i toppskick.

Bosch Car Service är stolta över att erbjuda en mängd olika tjänster för att ta hand om alla dina bilbehov. Deras expertteam av mekaniker är välutbildade och har en djup förståelse för alla bilmärken och modeller. De kan utföra allt från enkla reparationer till mer omfattande service och underhållsarbete.

Med en passion för att ge kunderna den bästa servicen, strävar Bosch Car Service alltid efter att överträffa förväntningarna. De är stolta över att ha ett rykte för att vara snabba och effektiva i sitt arbete, vilket har gjort dem till en populär destination för fordonsägare i Strömsund.

Även om Bosch Car Service har hjälpt många kunder genom åren, är deras arbete aldrig klart. De fortsätter att arbeta hårt för att förbättra sin service och tekniska kunskap för att möta de föränderliga behoven i bilindustrin.

Även om Bosch Car Service har en imponerande historia och erfarenhet, är deras kundservice och engagemang för kunderna vad som verkligen sätter dem isär. Kunderna uppskattar deras vänliga och professionella personal som alltid är redo att hjälpa till med alla bilrelaterade problem.

Med en 0-poängsbetyg från kunderna, är det tydligt att Bosch Car Service har en hög standard när det gäller kvalitet och service.

Om du söker efter en pålitlig bilverkstad som kan ta hand om alla dina bilbehov, tveka inte att kontakta Bosch Car Service på 0670-61 13 63 eller besök deras webbplats på https://lundinsbcs.se/. Du kommer inte att bli besviken!

Adress: Ramselevägen 32, 833 35 Strömsund
Telefonnummer: 670611363
Web: lundinsbcs.se
Tjänster: Bilverkstad

Bosch Car Service

Öpetider Bosch Car Service

 • Måndag : 08 till 12, 13 till 17
 • Tisdag : 08 till 12, 13 till 17
 • Onsdag : 08 till 12, 13 till 17
 • Torsdag : 08 till 12, 13 till 17
 • Fredag : 08 till 12, 13 till 15
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  670611363

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up