Bilverkstad - Borlänge Bilplåt AB

Borlänge Bilplåt AB är en bilverkstad belägen på Herrgårdsgatan 8 i Borlänge, Dalarna Län. De är specialiserade på reparation av bilplåt och erbjuder en högkvalitativ service till sina kunder.

Med ett telefonnummer tillgängligt för allmänheten på 0243-157 18, är det enkelt att nå dem för att boka en tid för reparation. Deras kunder har gett dem en hög betyg på 4,4 av 5 poäng, vilket visar på deras förmåga att leverera en god service.

Borlänge Bilplåt AB är kända för att utföra sitt arbete snabbt och effektivt. Deras tekniker är välutbildade och har många års erfarenhet inom branschen. De är också kända för att använda den senaste tekniken och utrustningen för att utföra sina reparationer.

De erbjuder en rad olika tjänster, inklusive reparation av karossen, lackering, byte av vindrutor och reparation av rostskador. De har också specialiserat sig på att reparera skador som orsakats av kollisioner eller andra olyckor.

Om du letar efter en pålitlig bilverkstad med en god service och snabbhet, är Borlänge Bilplåt AB ett utmärkt val. De har ett rykte om att leverera högkvalitativa tjänster och deras tekniker är kända för att vara mycket skickliga.

Om du vill kontakta dem för att boka en tid för reparation, besök deras webbplats på http://www.borlangebilplat.se/. De är alltid redo att hjälpa till och svara på eventuella frågor du kan ha.

Adress: Herrgårdsgatan 8, 781 72 Borlänge
Telefonnummer: 24315718
Web: borlangebilplat.se
Tjänster: Bilverkstad

Borlänge Bilplåt AB

Öpetider Borlänge Bilplåt AB

 • Måndag : 07 till 12, 13 till 17
 • Tisdag : 07 till 12, 13 till 17
 • Onsdag : 07 till 12, 13 till 17
 • Torsdag : 07 till 12, 13 till 17
 • Fredag : 07 till 12, 13 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  24315718

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up