Bilverkstad - Bollnäs Bilaffär AB - Autoexperten

Bollnäs Bilaffär AB - Autoexperten är en bilverkstad belägen på Renshammarvägen 14, 821 26 Bollnäs i Gävleborg Län. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg - 0278-185 00 - är det enkelt att boka tid för service eller reparation av bilen.

Verksamheten har fått höga betyg av sina kunder, med 62 personer som har gett den en poäng på 4,4 av 5. Detta beror på den goda servicen och snabbheten med vilken de utför sitt arbete.

Bollnäs Bilaffär AB - Autoexperten är stolta över att kunna erbjuda en högkvalitativ bilverkstad. De har en professionell personal som är välutbildade och har många års erfarenhet av att arbeta med bilar. De använder de senaste teknikerna och verktygen för att säkerställa att varje bil som lämnar verkstaden är i toppskick.

Utöver att erbjuda högkvalitativ service och reparation, är Bollnäs Bilaffär AB - Autoexperten också kända för att vara pålitliga och effektiva. De arbetar snabbt och effektivt för att minimera tiden som kunden måste vänta på att få sin bil tillbaka. Detta är särskilt viktigt för människor som är beroende av sin bil för att ta sig till jobbet eller för att ta hand om sin familj.

Om du behöver service eller reparation av din bil, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Bollnäs Bilaffär AB - Autoexperten. Besök deras webbplats https://www.autoexperten.se/hitta-butik-eller-verkstad/bollnas-bilaffar-ab/ för att boka en tid eller för att få mer information om deras tjänster. Du kommer inte att bli besviken!

Adress: Renshammarvägen 14, 821 26 Bollnäs
Telefonnummer: 27818500
Web: autoexperten.se
Tjänster: Bilverkstad

Bollnäs Bilaffär AB - Autoexperten

Öpetider Bollnäs Bilaffär AB - Autoexperten

 • Måndag : 07 till 12, 13 till 16
 • Tisdag : 07 till 12, 13 till 16
 • Onsdag : 07 till 12, 13 till 16
 • Torsdag : 07 till 12, 13 till 16
 • Fredag : 07 till 12, 13 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  27818500

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up