Bilverkstad - Bollebygds Gummiverkstad Ab

Bollebygds Gummiverkstad Ab är en pålitlig bilverkstad som är belägen i Eds-torp 151, 668 92 Ed i Västra Götaland. Med en imponerande betygssiffra på 4,7 av 5 från 23 kunder, kan man vara säker på att man får den bästa servicen på denna verkstad.

De stolta sig över att erbjuda en snabb och pålitlig service till alla sina kunder. Oavsett om du behöver en enkel reparation eller en mer komplex service, så är Bollebygds Gummiverkstad Ab det bästa valet för dig.

De har ett team av kvalificerade tekniker som har många års erfarenhet av att reparera och serva bilar. Dessa tekniker är utbildade för att hantera alla slags problem som kan uppstå på din bil.

Bollebygds Gummiverkstad Ab erbjuder en mängd olika tjänster för att möta alla dina bilbehov. De utför allt från enkla oljebyten till mer avancerade reparationer som motorrenoveringar och transmissionsservice.

De är också kända för sin höga kvalitet på reservdelar och tillbehör. De använder endast de bästa delarna för att säkerställa att din bil fungerar på högsta nivå.

Om du letar efter en pålitlig och effektiv bilverkstad i Västra Götaland, så är Bollebygds Gummiverkstad Ab det bästa valet för dig. Du kan enkelt kontakta dem på telefonnummer 0534-120 00 eller besöka deras webbplats på http://www.rbgbilar.se/ för mer information.

Vi rekommenderar starkt att du kontaktar Bollebygds Gummiverkstad Ab för alla dina bilbehov. Du kommer inte att bli besviken på den höga kvaliteten på deras service och deras snabba och effektiva arbete.

Adress: Eds-torp 151, 668 92 Ed
Telefonnummer: 53412000
Web: rbgbilar.se
Tjänster: Bilverkstad

Bollebygds Gummiverkstad Ab

Öpetider Bollebygds Gummiverkstad Ab

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 16
 • Tisdag: 07 till 16
 • Onsdag: 07 till 16
 • Torsdag: 07 till 16
 • Fredag: 07 till 16
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  53412000

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up