Bilverkstad - BL Bil

BL Bil är en bilverkstad belägen på Klangfärgsgatan 7, 426 52 Västra Frölunda i Västra Götaland. Med ett telefonnummer på 031-29 41 00 är det enkelt att boka en tid för service eller reparation.

BL Bil är känd för sin höga kvalitet och goda service. Med sex kunder som har betygsatt företaget med en poäng på 5 av 5, är det tydligt att kunderna är mycket nöjda med deras arbete.

BL Bil erbjuder en mängd olika tjänster för att hjälpa sina kunder att hålla sina bilar i toppskick. Från regelbundna servicebesök till reparationer av allvarliga problem, är BL Bil experter på att ta hand om alla typer av bilar.

En av de stora fördelarna med att välja BL Bil är deras snabba och effektiva service. De förstår att kunderna vill ha sina bilar tillbaka så snabbt som möjligt, och de arbetar hårt för att se till att alla reparationer och service utförs så snabbt som möjligt.

BL Bil är stolta över att erbjuda högkvalitativ service till sina kunder. De arbetar hårt för att se till att varje kund är nöjd med det arbete som utförs på deras bil. Genom att använda de senaste teknikerna och verktygen kan de säkerställa att varje reparation och service utförs på bästa möjliga sätt.

Om du behöver hjälp med din bil, kontakta BL Bil idag. Besök deras webbplats på https://www.blbil.se/kontakt för mer information och för att boka en tid för service eller reparation. BL Bil är den perfekta bilverkstaden för alla som vill ha högkvalitativ service och snabbhet i arbetet.

Adress: Klangfärgsgatan 7, 426 52 Västra Frölunda
Telefonnummer: 31294100
Web: blbil.se
Tjänster: Bilverkstad

BL Bil

Öpetider BL Bil

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 12, 13 till 16
 • Tisdag: 07 till 12, 13 till 16
 • Onsdag: 07 till 12, 13 till 16
 • Torsdag: 07 till 12, 13 till 16
 • Fredag: 07 till 12, 13 till 16
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  31294100

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up