Bilverkstad - Bimtech AB / Älvsjöverksta'n AB

Bimtech AB/Älvsjöverksta'n AB är en bilverkstad belägen på Borgvägen 2, 145 68 Norsborg i Stockholm. Med en imponerande poäng på 23 av 5 från 3,7 kunder, är det tydligt att denna verkstad har en lojal kundbas som uppskattar deras högkvalitativa service.

Bimtech AB/Älvsjöverksta'n AB är stolta över att erbjuda en rad olika bilreparationstjänster för att möta alla kunders behov. Oavsett om det handlar om en enkel oljebyte eller en mer omfattande motorreparation, är deras professionella team experter på att hitta och lösa alla typer av problem.

En av de största fördelarna med att välja Bimtech AB/Älvsjöverksta'n AB är den snabba och effektiva servicen som de erbjuder. De förstår att tid är pengar och att bilägare vill ha sina fordon tillbaka på vägen så snabbt som möjligt. Därför arbetar de alltid med högsta hastighet och noggrannhet för att säkerställa att alla reparationer utförs så snabbt och effektivt som möjligt.

Men det är inte bara deras snabba service som gör Bimtech AB/Älvsjöverksta'n AB till en favorit bland kunderna. Deras vänliga och kunniga personal är alltid redo att hjälpa till och svara på alla frågor som kunderna kan ha. De är stolta över att erbjuda en personlig och professionell service som gör att kunderna känner sig välkomna och uppskattade.

Så om du letar efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Stockholm, sök inte längre än Bimtech AB/Älvsjöverksta'n AB. Med deras högkvalitativa service, snabba reparationer och vänliga personal, är det ingen överraskning att de har så många nöjda kunder. Kontakta dem idag genom att besöka deras webbplats på http://www.hallundabilverkstad.se eller ring 08-531 726 45 för att boka din nästa bilservice.

Adress: Borgvägen 2, 145 68 Norsborg
Telefonnummer: 853172645
Web: hallundabilverkstad.se
Tjänster: Bilverkstad

Bimtech AB / Älvsjöverksta'n AB

Öpetider Bimtech AB / Älvsjöverksta'n AB

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 18
 • Tisdag: 08 till 18
 • Onsdag: 08 till 18
 • Torsdag: 08 till 18
 • Fredag: 08 till 18
 • Lördag: 10 till 17
 • Hemsida

  Kör dit nu

  853172645

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up