Bilverkstad - Bilstället i Trollhättan AB

Bilstället i Trollhättan AB är en pålitlig och erfaren bilverkstad som ligger på Magnus Åbergsgatan 8 i Trollhättan, Västra Götaland. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg - 0520-42 99 10 - är det enkelt att boka en tid för service eller reparation av din bil.

Med en imponerande poäng på 4,5 av 5 från 71 kunder, är det tydligt att Bilstället i Trollhättan AB är en affärsverksamhet som sätter kundnöjdhet i första hand. De är stolta över att erbjuda högkvalitativ service och snabbhet i utförandet av sitt arbete.

Bilverkstad är en av de tjänster som Bilstället i Trollhättan AB erbjuder. Oavsett om det handlar om att byta däck, fylla på olja eller utföra en större reparation, kan du lita på att deras kunniga och erfarna personal kommer att ta hand om din bil på bästa möjliga sätt.

Om du söker efter en bilverkstad som är både pålitlig och prisvärd, är Bilstället i Trollhättan AB det perfekta valet. De är kända för sin snabba service och höga kvalitet på sitt arbete. Du kan vara säker på att din bil kommer att vara i goda händer när du lämnar den till dem.

Om du vill boka en tid för service eller reparation av din bil, rekommenderas du att besöka deras webbplats på http://www.gelanslap.se/. Där hittar du all information du behöver om deras tjänster och priser. Du kan också kontakta dem direkt på telefonnummer 0520-42 99 10.

Sammanfattningsvis är Bilstället i Trollhättan AB en pålitlig och erfaren bilverkstad som erbjuder högkvalitativ service till ett rimligt pris. Om du söker efter en verkstad som du kan lita på, är Bilstället i Trollhättan AB det perfekta valet. Besök deras webbplats idag för att boka en tid eller för att lära dig mer om deras tjänster.

Adress: Magnus Åbergsgatan 8, 461 32 Trollhättan
Telefonnummer: 520429910
Web: gelanslap.se
Tjänster: Bilverkstad

Bilstället i Trollhättan AB

Öpetider Bilstället i Trollhättan AB

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 17
 • Tisdag: 08 till 17
 • Onsdag: 08 till 17
 • Torsdag: 08 till 17
 • Fredag: 08 till 17
 • Lördag: 09 till 12
 • Hemsida

  Kör dit nu

  520429910

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up