Bilverkstad - Bilskadecentralen Staffanstorp

Bilskadecentralen Staffanstorp är en pålitlig och kvalitativ bilverkstad belägen på Satellitvägen 2 i Staffanstorp, Skåne. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg, 046-25 45 00, är det enkelt att få kontakt med dem när man behöver hjälp med sin bil.

De erbjuder en rad olika tjänster för att hjälpa sina kunder att hålla sina bilar i toppskick. Från reparation av skador till regelbunden service och underhåll, Bilskadecentralen Staffanstorp har allt som behövs för att hålla din bil i perfekt skick.

Med 14 kunder som har betygsatt deras service med en poäng på 4,9 av 5, är det tydligt att Bilskadecentralen Staffanstorp är en av de mest pålitliga och professionella bilverkstäderna i området. Deras goda rykte bygger på deras höga standard av service och snabbhet med vilken de utför sitt arbete.

De är stolta över att kunna erbjuda en högkvalitativ service till sina kunder och arbetar hårt för att se till att varje kund lämnar verkstaden nöjd med deras arbete. Med deras erfarenhet och kunskap inom bilreparationer och underhåll, kan du lita på att din bil är i goda händer när du väljer att anlita Bilskadecentralen Staffanstorp.

Om du söker efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Staffanstorp, Skåne, är Bilskadecentralen Staffanstorp det självklara valet. Besök deras webbplats på https://www.bilskadecentralen.se/ för mer information om deras tjänster och hur de kan hjälpa dig att hålla din bil i toppskick. Ta kontakt med dem idag för att boka en tid för reparation eller service av din bil.

Adress: Satellitvägen 2, 245 34 Staffanstorp
Telefonnummer: 46254500
Web: bilskadecentralen.se
Tjänster: Bilverkstad

Bilskadecentralen Staffanstorp

Öpetider Bilskadecentralen Staffanstorp

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 16
 • Tisdag : 07 till 16
 • Onsdag : 07 till 16
 • Torsdag : 07 till 16
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  46254500

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up