Bilverkstad - Bilmo i Eslöv AB

Bilmo i Eslöv AB är en bilverkstad belägen på Kvarngatan 61, 241 38 Eslöv i Skåne. Med en rating på 4,4 av 5 från 101 kunder, är det uppenbart att Bilmo har ett gott rykte när det gäller att erbjuda högkvalitativ service.

Bilmo är stolta över att erbjuda en rad olika bilverkstadstjänster för att möta behoven hos sina kunder. Deras högutbildade tekniker har erfarenhet av att arbeta med olika bilmärken och modeller, vilket gör att de kan erbjuda en mångsidig och professionell service.

Medan Bilmo arbetar med att säkerställa att de utför alla reparationer och underhållsarbete med högsta kvalitet, är de också medvetna om att tid är en viktig faktor för deras kunder. Därför strävar de alltid efter att utföra arbetet så snabbt och effektivt som möjligt, utan att kompromissa på kvaliteten.

Bilmo är stolta över att erbjuda en utmärkt kundservice. Deras kunder kan alltid räkna med att få professionell och vänlig service från deras personal. De är alltid tillgängliga för att svara på frågor och hjälpa sina kunder att fatta informerade beslut om underhåll och reparationer.

Om du letar efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Eslöv, ska du definitivt överväga att kontakta Bilmo. Med deras högkvalitativa service och snabba arbete kan du vara säker på att din bil kommer att vara i de bästa händerna.

För mer information om Bilmo och deras tjänster, besök deras webbplats på http://www.bilmo.se/. Du kan också nå dem på telefon på 0413-665 00.

Adress: Kvarngatan 61, 241 38 Eslöv
Telefonnummer: 41366500
Web: bilmo.se
Tjänster: Bilverkstad

Bilmo i Eslöv AB

Öpetider Bilmo i Eslöv AB

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 17
 • Tisdag : 07 till 17
 • Onsdag : 07 till 17
 • Torsdag : 07 till 17
 • Fredag : 07 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  41366500

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up