Bilverkstad - Bilia Nacka BMW

Bilia Nacka BMW är en affärsverksamhet som ligger på Mörbyvägen 1a, 179 75 Skå i Stockholm. De är specialiserade på att erbjuda bilverkstadstjänster till sina kunder.

Med en imponerande poäng på 4,5 av 5 från 102 kunder, är det uppenbart att Bilia Nacka BMW är en av de bästa bilverkstäderna i Stockholm. Deras kunder är mycket nöjda med den höga servicenivån och den snabba arbetstakten som de erbjuder.

Bilia Nacka BMW är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ service till sina kunder. De har ett team av professionella tekniker som är utbildade och erfarna i att arbeta med BMW-bilar. Deras verkstad är utrustad med den senaste tekniken och verktygen för att säkerställa att varje bil som kommer in i verkstaden får den bästa möjliga servicen.

Om du behöver service eller reparation på din BMW, är Bilia Nacka BMW det perfekta valet för dig. De erbjuder en mängd olika tjänster som inkluderar allt från oljebyte och däckbyte till reparation av motor och transmission. Oavsett vilken typ av service du behöver, kan Bilia Nacka BMW hjälpa dig.

Det är enkelt att kontakta Bilia Nacka BMW. Du kan ringa dem på 08-560 240 00 eller besöka deras webbplats på https://www.autoexperten.se för att boka en tid för service eller reparation. De är alltid redo att hjälpa dig och se till att din BMW är i toppskick.

Sammanfattningsvis är Bilia Nacka BMW en av de bästa bilverkstäderna i Stockholm. Med sin höga servicenivå, snabba arbetstakt och professionella tekniker, kan du vara säker på att din BMW är i goda händer. Kontakta dem idag för att boka en tid för service eller reparation.

Adress: Mörbyvägen 1a, 179 75 Skå
Telefonnummer: 856024000
Web: autoexperten.se
Tjänster: Bilverkstad

Bilia Nacka BMW

Öpetider Bilia Nacka BMW

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 17:30
 • Tisdag: 07 till 17:30
 • Onsdag: 07 till 17:30
 • Torsdag: 07 till 17:30
 • Fredag: 07 till 13
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  856024000

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up