Bilverkstad - Bilcentrum i Umeå AB - Bilverkstad Umeå

Bilcentrum i Umeå AB - Bilverkstad Umeå är en pålitlig och professionell bilverkstad som är belägen på Norra Obbolavägen 117, 904 22 Umeå i Västerbotten Län. Med en imponerande kundnöjdhet på 4,7 av 5 från 55 betyg, är det inte svårt att se varför de är en av de mest eftertraktade bilverkstäderna i området.

Med ett telefonnummer på 090-10 00 15, är det enkelt att boka en tid för service eller reparation av bilen. Bilcentrum i Umeå AB - Bilverkstad Umeå erbjuder en mängd olika tjänster för att hålla din bil i toppskick. Deras skickliga tekniker är välutbildade och uppdaterade med den senaste tekniken för att säkerställa att din bil får den bästa möjliga vården.

De är stolta över sin goda kundservice och snabba service. Bilcentrum i Umeå AB - Bilverkstad Umeå förstår att din tid är värdefull och de arbetar hårt för att se till att du får din bil tillbaka så snabbt som möjligt. Deras tekniker arbetar effektivt och noggrant för att säkerställa att arbetet utförs korrekt och på tid.

Om du söker efter en pålitlig och erfaren bilverkstad som du kan lita på, behöver du inte leta längre än Bilcentrum i Umeå AB - Bilverkstad Umeå. De är en av de bästa bilverkstäderna i området och de har en imponerande kundnöjdhet att backa upp det. Så om du behöver service eller reparation av din bil, tveka inte att kontakta dem via deras webbplats http://www.bil-centrum.se/.

Adress: Norra Obbolavägen 117, 904 22 Umeå
Telefonnummer: 90100015
Web: bil-centrum.se
Tjänster: Bilverkstad

Bilcentrum i Umeå AB - Bilverkstad Umeå

Öpetider Bilcentrum i Umeå AB - Bilverkstad Umeå

 • Tisdag : 07 till 17
 • Onsdag : 07 till 17
 • Torsdag : 07 till 17
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 17
 • Hemsida

  Kör dit nu

  90100015

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up