Bilverkstad - Bil-Tech Skåne AB

Bil-Tech Skåne AB är en välrenommerad bilverkstad som är belägen på Höjagatan 17 i Malmö, Skåne. Med en imponerande poäng på 4,8 av 5 från 31 nöjda kunder, är det ingen tvekan om att de har en hög standard för kvalitet och service.

Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg, 072-945 48 39, är det enkelt att nå dem för att boka en tid eller ställa frågor om deras tjänster. Bil-Tech Skåne AB är specialister på bilreparationer och underhåll, och deras team av erfarna mekaniker är välutbildade för att hantera alla typer av fordon.

En av de stora fördelarna med att välja Bil-Tech Skåne AB är att de är kända för att vara snabba och effektiva. De förstår att tid är pengar, och därför arbetar de alltid snabbt för att få ditt fordon i toppskick så snabbt som möjligt. Detta gör dem till ett idealiskt val för både privatpersoner och företag som behöver snabb service.

Bil-Tech Skåne AB är också stolta över sin goda kundservice. De strävar alltid efter att göra sina kunder nöjda genom att ge dem en personlig och professionell service. De är öppna och ärliga om vad som behöver göras och ger alltid en tydlig och konkret offert innan arbetet påbörjas. Detta ger kunderna trygghet och förtroende för att de kommer att få högkvalitativ service till ett rimligt pris.

Om du letar efter en pålitlig bilverkstad i Skåne, så är Bil-Tech Skåne AB definitivt värt att överväga. De har ett rykte om att leverera högkvalitativ service och snabba resultat, och deras kunder är alltid nöjda med resultatet. Så om du behöver en bilreparation eller underhållstjänst, tveka inte att kontakta dem via deras webbplats på http://bil-tech.se/ för att boka en tid eller få mer information.

Adress: Höjagatan 17, 212 33 Malmö
Telefonnummer: 729454839
Web: bil-tech.se
Tjänster: Bilverkstad

Bil-Tech Skåne AB

Öpetider Bil-Tech Skåne AB

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 08 till 17
 • Tisdag : 08 till 17
 • Onsdag : 08 till 17
 • Torsdag : 08 till 17
 • Fredag : 08 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  729454839

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up