Bilverkstad - Bil & Skadeservice Munka- Ljungby

Bil & Skadeservice Munka-Ljungby är en välrenommerad bilverkstad som ligger på Mästaregatan 12, 266 32 Munka-ljungby i Skåne. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg - 010-333 34 29 - är det enkelt att boka en tid för att få bilen servad eller repareras.

Med en imponerande poäng på 4,7 av 5 från 29 kunder är det uppenbart att Bil & Skadeservice Munka-Ljungby har en hög standard när det gäller kvalitet och service. De är stolta över att erbjuda enastående service och snabbhet i utförandet av sina tjänster.

De har ett team av erfarna mekaniker som är utrustade med den senaste tekniken för att ta hand om alla typer av bilar. Oavsett om det handlar om en enkel oljebyte eller en mer omfattande reparation, kan kunderna lita på att Bil & Skadeservice Munka-Ljungby kommer att göra ett utmärkt jobb.

De erbjuder också konkurrenskraftiga priser för sina tjänster, vilket gör det möjligt för kunderna att få högkvalitativ service till ett överkomligt pris.

Om du söker efter en pålitlig bilverkstad som kan ta hand om din bil på ett professionellt sätt, så är Bil & Skadeservice Munka-Ljungby definitivt ett utmärkt val. De garanterar att du kommer att bli nöjd med deras service och att din bil kommer att vara i gott skick efter att de har utfört arbetet.

Så om du behöver en pålitlig bilverkstad i Munka-ljungby, tveka inte att kontakta Bil & Skadeservice Munka-Ljungby på deras hemsida https://biloskadeservice.se/. De kommer att ge dig den bästa servicen och se till att din bil är i utmärkt skick.

Adress: Mästaregatan 12, 266 32 Munka-ljungby
Telefonnummer: 103333429
Web: biloskadeservice.se
Tjänster: Bilverkstad

Bil & Skadeservice Munka- Ljungby

Öpetider Bil & Skadeservice Munka- Ljungby

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07:30 till 16:30
 • Tisdag : 07:30 till 16:30
 • Onsdag : 07:30 till 16:30
 • Torsdag : 07:30 till 16:30
 • Fredag : 07:30 till 16:30
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  103333429

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up