Bilverkstad - Bil & Skadeservice Lund

Bil & Skadeservice Lund är en bilverkstad som ligger på Kalkstensvägen 20 i Lund, Skåne. De erbjuder en mängd olika tjänster för bilar och har fått en rating på 3 av 5 från 15 kunder.

Trots betyget har Bil & Skadeservice Lund en god rykte och är kända för sin snabba och effektiva service. De har en passion för bilar och tar hand om varje kund med största omsorg och respekt.

Bil & Skadeservice Lund är stolta över att erbjuda högkvalitativa tjänster till sina kunder. Deras expertis och erfarenhet gör dem till en av de mest pålitliga bilverkstäderna i området. De är specialiserade på att hantera alla typer av bilproblem, från mindre reparationer till mer omfattande skador.

De är också kända för sin snabba service. Bil & Skadeservice Lund förstår att tid är värdefullt och att kunderna inte vill vänta länge på att få sina bilar reparerade. Därför arbetar de snabbt och effektivt för att få kundernas bilar tillbaka på vägen så snabbt som möjligt.

Om du behöver en pålitlig bilverkstad i Lund, är Bil & Skadeservice Lund det perfekta valet. De är kända för sin goda service och snabba arbete. Du kan kontakta dem på telefonnummer 010-333 34 29 eller besöka deras webbplats på http://biloskadeservice.se/ för mer information och för att boka en tid.

Bil & Skadeservice Lund är en av de bästa bilverkstäderna i Lund. De är kända för sin goda service och snabba arbete. Om du behöver en pålitlig bilverkstad, kontakta dem idag.

Adress: Kalkstensvägen 20, 224 78 Lund
Telefonnummer: 103333429
Web: biloskadeservice.se
Tjänster: Bilverkstad

Bil & Skadeservice Lund

Öpetider Bil & Skadeservice Lund

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07:30 till 16:30
 • Tisdag : 07:30 till 16:30
 • Onsdag : 07:30 till 16:30
 • Torsdag : 07:30 till 16:30
 • Fredag : 07:30 till 16:30
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  103333429

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up