Bilverkstad - Bil & Skadeservice Helsingborg

Bil & Skadeservice Helsingborg är en pålitlig bilverkstad som ligger på Karbingatan 12 i Helsingborg, Skåne. Med en imponerande kundnöjdhet på 4,3 av 5, har de visat sig vara en av de bästa i branschen.

De erbjuder en mängd olika tjänster som är av högsta kvalitet och utförs med precision och snabbhet. Deras team av erfarna tekniker arbetar med den senaste tekniken för att säkerställa att ditt fordon får den bästa möjliga servicen.

Bil & Skadeservice Helsingborg är en verkstad som är känd för sin goda service och kundorientering. De strävar alltid efter att överträffa sina kunders förväntningar genom att ge dem den bästa möjliga upplevelsen. Oavsett om du behöver en enkel service eller en mer omfattande reparation, kan du lita på att de kommer att ta hand om ditt fordon på ett professionellt och effektivt sätt.

En av de bästa sakerna med Bil & Skadeservice Helsingborg är deras snabba och pålitliga service. De förstår hur viktigt det är att ha en fungerande bil och arbetar därför snabbt för att se till att ditt fordon är redo att användas igen så snart som möjligt.

Om du letar efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Helsingborg, så är Bil & Skadeservice Helsingborg det självklara valet. Med deras höga kundnöjdhet och imponerande rykte, kan du vara säker på att du kommer att få den bästa möjliga servicen för ditt fordon. Kontakta dem idag via deras webbplats http://biloskadeservice.se/ eller ring dem på 010-333 34 29 för att boka din nästa service eller reparation.

Adress: Karbingatan 12, 254 67 Helsingborg
Telefonnummer: 103333429
Web: biloskadeservice.se
Tjänster: Bilverkstad

Bil & Skadeservice Helsingborg

Öpetider Bil & Skadeservice Helsingborg

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07:30 till 16:30
 • Tisdag : 07:30 till 16:30
 • Onsdag : 07:30 till 16:30
 • Torsdag : 07:30 till 16:30
 • Fredag : 07:30 till 16:30
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  103333429

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up