Bilverkstad - Bil & MC Lacken i Gråbo

Bil & MC Lacken i Gråbo är en välrenommerad bilverkstad belägen på Backa Bergögata 2 F, 422 46 Hisings Backa i Västra Götaland. Deras telefonnummer är 076-015 15 19 och de är kända för att erbjuda en högkvalitativ och pålitlig service.

Med över 55 kunder som har betygsatt dem med en poäng på 3,8 av 5, är det tydligt att Bil & MC Lacken har ett starkt rykte för att utföra utmärkt arbete. De är stolta över att erbjuda en mängd olika bilverkstadstjänster som passar alla behov och budgetar.

En av de största fördelarna med att välja Bil & MC Lacken är deras snabba och effektiva service. De förstår att tid är värdefullt och arbetar hårt för att se till att kunderna får tillbaka sina fordon så snabbt som möjligt. Deras team av erfarna och kunniga tekniker arbetar med högsta precision och noggrannhet för att säkerställa att varje jobb görs rätt första gången.

Bil & MC Lacken är också kända för sin utmärkta kundservice. De tror på att bygga långsiktiga relationer med sina kunder och strävar efter att överträffa förväntningarna varje gång. Oavsett om du behöver en enkel reparation eller en mer omfattande service, kan du vara säker på att du kommer att få en personlig och professionell upplevelse på Bil & MC Lacken.

Om du letar efter en pålitlig och professionell bilverkstad, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Bil & MC Lacken idag. Besök deras webbplats på https://www.bilverkstad-goteborg.se/ för mer information eller för att boka en tid för service. Du kommer inte att bli besviken!

Adress: Backa Bergögata 2 F, 422 46 Hisings Backa
Telefonnummer: 760151519
Web: bilverkstad-goteborg.se
Tjänster: Bilverkstad

Bil & MC Lacken i Gråbo

Öpetider Bil & MC Lacken i Gråbo

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 17
 • Tisdag: 08 till 17
 • Onsdag: 08 till 17
 • Torsdag: 08 till 17
 • Fredag: 08 till 17
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  760151519

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up