Bilverkstad - Bil & Lastvagnservice i Sävsjö AB

Bil & Lastvagnservice i Sävsjö AB är en pålitlig bilverkstad som ligger på Hantverkaregatan 11, 576 35 Sävsjö i Jönköping Län. Med ett telefonnummer på 0382-135 80 är de alltid redo att ta emot kunder som söker efter en pålitlig och snabb service.

De erbjuder en mängd olika tjänster för att säkerställa att kundernas fordon alltid är i toppskick. Deras huvudsakliga tjänst är bilverkstad, men de erbjuder också andra tjänster som lastvagnsservice och reparation av fordonets elektronik och däck.

De har en stark kundbas med 13 kunder som har betygsatt deras tjänster med en poäng på 4,8 av 5. Detta bevisar att de har en hög kvalitet på sitt arbete och att deras kunder är mycket nöjda med den service de får.

Bil & Lastvagnservice i Sävsjö AB är kända för sin goda service och snabbhet. De vet hur viktigt det är för kunderna att få sina fordon tillbaka så snabbt som möjligt och de arbetar alltid hårt för att uppfylla detta krav. De har också en hög kompetensnivå och använder bara de bästa verktygen och teknikerna för att säkerställa att kundernas fordon är i toppskick.

Om du söker efter en pålitlig och snabb bilverkstad i Sävsjö, rekommenderar vi Bil & Lastvagnservice i Sävsjö AB. De har en hög kvalitet på sitt arbete och en stark kundbas som bevisar detta. Kontakta dem idag via deras webbplats http://www.bil-lastvagn.se/ för att boka en tid för din bil eller lastvagn.

Adress: Hantverkaregatan 11, 576 35 Sävsjö
Telefonnummer: 38213580
Web: bil-lastvagn.se
Tjänster: Bilverkstad

Bil & Lastvagnservice i Sävsjö AB

Öpetider Bil & Lastvagnservice i Sävsjö AB

 • Måndag : 07 till 16:30
 • Tisdag : 07 till 16:30
 • Onsdag : 07 till 16:30
 • Torsdag : 07 till 16:30
 • Fredag : 07 till 16:30
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  38213580

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up