Bilverkstad - Bertils Verkstad Bil & Släp AB

Bertils Verkstad Bil & Släp AB är en bilverkstad belägen på Arlövsvägen 9 i Malmö, Skåne. Med ett telefonnummer tillgängligt för kunderna på 040-18 84 10, är det enkelt att kontakta dem för att boka tid för bilservice.

Verkstaden har fått höga betyg från sina 30 kunder, som har gett dem en poäng på 4,9 av 5. Detta beror på deras höga standard för service och snabbhet vid utförandet av arbetet.

Bertils Verkstad Bil & Släp AB erbjuder en mängd olika tjänster för bilägare. Deras huvudsakliga tjänst är bilverkstad, där de utför reparationer och underhåll på alla typer av fordon. De har ett erfaret team av tekniker som är kunniga inom alla områden av bilreparation, och de använder de senaste teknikerna och verktygen för att säkerställa att varje bil som kommer in i verkstaden behandlas på bästa sätt.

De är stolta över att kunna erbjuda sina kunder en hög standard av service och snabbhet vid utförandet av arbetet. De förstår att tid är värdefullt för sina kunder och strävar alltid efter att göra varje jobb så snabbt och effektivt som möjligt. De är också mycket noggranna och säkerställer att varje jobb utförs på ett korrekt sätt, för att garantera att kunderna är nöjda med resultatet.

Om du söker efter en pålitlig bilverkstad med en hög standard av service och snabbhet, rekommenderar vi att du kontaktar Bertils Verkstad Bil & Släp AB. Besök deras webbplats på http://www.bertils-verkstad.se/ för mer information och för att boka din nästa service.

Adress: Arlövsvägen 9, 211 24 Malmö
Telefonnummer: 40188410
Web: bertils-verkstad.se
Tjänster: Bilverkstad

Bertils Verkstad Bil & Släp AB

Öpetider Bertils Verkstad Bil & Släp AB

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 17
 • Tisdag : 07 till 17
 • Onsdag : 07 till 17
 • Torsdag : 07 till 17
 • Fredag : 07 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  40188410

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up