Bilverkstad - Berners - Bilverkstad & Service

Berners - Bilverkstad & Service är en pålitlig och professionell bilverkstad som är belägen på Årevägen 132, 837 52 Åre i Jämtland Län. Med sitt telefonnummer 0647-500 48 är det enkelt att få kontakt med dem för att boka en tid för service eller reparation.

Berners - Bilverkstad & Service erbjuder en mängd olika tjänster för att se till att din bil fungerar på bästa sätt. Deras expertteam har lång erfarenhet av att arbeta med alla typer av bilar och de är stolta över att ha betjänat mer än 60 kunder som har gett dem en poäng på 4,6 av 5.

En av de bästa sakerna med Berners - Bilverkstad & Service är deras snabba och effektiva service. De förstår att din tid är värdefull och de arbetar alltid hårt för att se till att du får tillbaka din bil så snart som möjligt. Oavsett om du behöver en enkel oljebyte eller en mer omfattande reparation, är du i goda händer med Berners - Bilverkstad & Service.

Deras kunder är alltid nöjda med den höga kvaliteten på deras arbete och den personliga servicen som de erbjuder. Berners - Bilverkstad & Service är stolta över att ha en stark kundtillfredsställelse och de arbetar hårt för att upprätthålla den.

Om du behöver bilservice eller reparation, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Berners - Bilverkstad & Service. Besök deras webbplats på http://www.berners.se/ för att boka en tid eller för att ta reda på mer om deras tjänster. Du kommer inte att bli besviken på den höga kvaliteten på deras arbete och den utmärkta servicen som de erbjuder!

Adress: Årevägen 132, 837 52 Åre
Telefonnummer: 64750048
Web: berners.se
Tjänster: Bilverkstad

Berners - Bilverkstad & Service

Öpetider Berners - Bilverkstad & Service

 • Måndag : 07 till 16
 • Tisdag : 07 till 16
 • Onsdag : 07 till 16
 • Torsdag : 07 till 16
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  64750048

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up