Bilverkstad - Berga Bil-El i Malmö AB

Berga Bil-El i Malmö AB är en bilverkstad som är belägen på Bronsyxegatan 9B i Skåne. Med en hög kundnöjdhet på 5 av 5 poäng, är det tydligt att deras kunder är mycket nöjda med deras tjänster.

Med ett telefonnummer på 040-656 65 60, är det enkelt att komma i kontakt med Berga Bil-El i Malmö AB för att boka en tid för service eller reparation av din bil. De är stolta över att erbjuda snabb och effektiv service, som alltid utförs med högsta kvalitet.

Berga Bil-El i Malmö AB är specialiserade på bilreparationer och service. Deras team av erfarna mekaniker är kända för att ge utmärkt service och arbeta snabbt för att få din bil i toppskick igen. De använder endast de bästa verktygen och reservdelarna för att säkerställa att din bil är i säkert och gott skick.

Om du söker en bilverkstad som erbjuder högkvalitativ service och snabb reparation, är Berga Bil-El i Malmö AB rätt val för dig. De är stolta över att ha byggt upp ett rykte för att erbjuda den bästa servicen i Malmö, och de kommer alltid att sträva efter att överträffa dina förväntningar.

Om du vill boka en tid för service eller reparation, besök deras webbplats på https://www.bergabilel.com/. Där hittar du all information du behöver om deras tjänster, samt en enkel bokningsprocess som gör det enkelt att boka en tid som passar dig. Kontakta Berga Bil-El i Malmö AB idag och upplev den bästa bilservice som Malmö har att erbjuda!

Adress: Bronsyxegatan 9B, 213 75 Malmö
Telefonnummer: 406566560
Web: bergabilel.com
Tjänster: Bilverkstad

Berga Bil-El i Malmö AB

Öpetider Berga Bil-El i Malmö AB

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 16:30
 • Tisdag : 07 till 16:30
 • Onsdag : 07 till 16:30
 • Torsdag : 07 till 16:30
 • Fredag : 07 till 14
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  406566560

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up