Bilverkstad - Autostar Bilverkstad

Autostar Bilverkstad är en pålitlig och professionell bilverkstad belägen på Gräddvägen 27, 906 20 Umeå i Västerbotten Län. De har varit verksamma i branschen i flera år och har byggt upp ett starkt rykte för sin högkvalitativa service och snabba arbete.

Företaget erbjuder en mängd olika bilverkstadstjänster, inklusive reparationer, underhåll och service. Deras team av erfarna tekniker har omfattande kunskap och erfarenhet inom området och är utrustade med de senaste verktygen och utrustningen för att utföra alla typer av reparationer och underhåll på ett effektivt sätt.

Autostar Bilverkstad har fått höga betyg från sina kunder, med 37 personer som har betygsatt dem med en poäng på 4 av 5. Detta är ett bevis på deras engagemang för att leverera högkvalitativ service till sina kunder.

Företaget är stolta över sin förmåga att erbjuda snabba och effektiva lösningar för alla typer av bilproblem. De förstår att tid är värdefullt för sina kunder och strävar alltid efter att slutföra arbetet så snabbt och effektivt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten.

Om du söker en pålitlig och professionell bilverkstad i Umeå, är Autostar Bilverkstad det perfekta valet för dig. Deras högkvalitativa service, erfarna tekniker och snabba arbete garanterar att ditt fordon är i goda händer.

Kontakta dem idag via deras webbplats: http://www.autostarbilverkstad.se/ för att boka en tid för din bil. Du kommer inte att ångra det!

Adress: Gräddvägen 27, 906 20 Umeå
Telefonnummer: 735016949
Web: autostarbilverkstad.se
Tjänster: Bilverkstad

Autostar Bilverkstad

Öpetider Autostar Bilverkstad

 • Tisdag : 08 till 17
 • Onsdag : 08 till 17
 • Torsdag : 08 till 17
 • Fredag : 08 till 17
 • Lördag : 11 till 16
 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 08 till 17
 • Hemsida

  Kör dit nu

  735016949

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up