Bilverkstad - Automotive Luleå AB

Automotive Luleå AB är en välrenommerad bilverkstad belägen på Fabriksvägen 18, 972 54 Luleå i Norrbotten Län. Deras telefonnummer är 0920-991 12 och de kan hjälpa dig med alla dina bilreparationer.

Med en imponerande betygssiffra på 4,4 av 5 från 44 kunder, kan du vara säker på att du får högkvalitativ service när du väljer Automotive Luleå AB. Deras kunder har uppskattat den snabba och effektiva servicen som de erbjuder.

Automotive Luleå AB är stolta över att erbjuda en rad tjänster för att hålla din bil i toppskick. Deras team av professionella mekaniker är utbildade för att hantera alla typer av reparationer och underhållsbehov. Oavsett om du behöver en enkel oljebyte eller en mer komplicerad reparation, kan du lita på att Automotive Luleå AB kommer att ta hand om dig och din bil på bästa möjliga sätt.

De förstår vikten av att ha en fungerande bil och arbetar hårt för att säkerställa att du är tillbaka på vägen så snabbt som möjligt. De har även en hög grad av noggrannhet och kvalitet i sitt arbete, vilket gör att du kan vara säker på att din bil är i trygga händer.

Om du vill ha en verkstad som är snabb, effektiv och pålitlig, är Automotive Luleå AB det självklara valet. De har ett rykte om att erbjuda högkvalitativ service till sina kunder, och de är stolta över att fortsätta erbjuda denna service till dig.

Så om du behöver hjälp med din bil, tveka inte att kontakta Automotive Luleå AB via deras webbplats på http://www.facebook.com/Automotive.lulea/. De kommer att göra allt de kan för att se till att du är nöjd med deras service och att din bil är i toppskick.

Adress: Fabriksvägen 18, 972 54 Luleå
Telefonnummer: 92099112
Web: facebook.com
Tjänster: Bilverkstad

Automotive Luleå AB

Öpetider Automotive Luleå AB

 • Måndag : 10 till 19
 • Tisdag : 10 till 19
 • Onsdag : 10 till 19
 • Torsdag : 10 till 19
 • Fredag : 14:30 till 19
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  92099112

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up