Bilverkstad - Autolack I Kalmar AB

Autolack i Kalmar AB är en bilverkstad som är belägen på Trångsundsvägen 4 i Kalmar Län. De har varit verksamma i branschen i flera år och har ett gott rykte när det gäller att ge utmärkt service till sina kunder. Med ett telefonnummer som 0480-41 18 03, är det enkelt att komma i kontakt med dem för att boka en tid för service eller reparation av din bil.

Autolack i Kalmar AB erbjuder ett omfattande utbud av tjänster som kan hjälpa dig att hålla din bil i toppskick. Deras bilverkstad är utrustad med modern utrustning och de har en kunnig personal som är välutbildad och erfaren när det gäller att utföra reparationer och underhåll på alla typer av bilar. De är specialiserade på att utföra lackeringar och reparationer av skador på karossen.

Tack vare deras goda rykte och höga kvalitet på arbetet har Autolack i Kalmar AB fått höga betyg från sina kunder. 16 kunder har betygsatt dem med en poäng på 4,1 av 5, vilket visar att de är en pålitlig och professionell bilverkstad som levererar högkvalitativa tjänster.

En av de bästa sakerna med Autolack i Kalmar AB är deras snabba och effektiva service. De förstår att din bil är en viktig del av ditt dagliga liv och att du inte vill vara utan den för länge. Därför strävar de alltid efter att utföra arbetet så snabbt som möjligt, utan att tumma på kvaliteten.

Om du behöver hjälp med din bil, oavsett om det gäller en reparation eller en regelbunden service, är Autolack i Kalmar AB ett utmärkt val. De har en stark kundfokus och arbetar hårt för att se till att du är nöjd med deras tjänster.

Så om du behöver hjälp med din bil, tveka inte att kontakta Autolack i Kalmar AB via deras webbplats https://www.autolackikalmar.se/. De kommer att vara mer än glada att hjälpa dig och se till att din bil är i toppskick.

Adress: Trångsundsvägen 4, 392 39 Kalmar
Telefonnummer: 480411803
Web: autolackikalmar.se
Tjänster: Bilverkstad

Autolack I Kalmar AB

Öpetider Autolack I Kalmar AB

 • Måndag : 07 till 16
 • Tisdag : 07 till 16
 • Onsdag : 07 till 16
 • Torsdag : 07 till 16
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  480411803

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up