Bilverkstad - Autocenter Lack & Karosseri AB

Autocenter Lack & Karosseri AB är en bilverkstad som är belägen på Hammarsmedsgatan 9 i Örkelljunga, Skåne. De erbjuder en mängd olika tjänster som utförs med hög kvalitet och snabbhet.

Med en poäng på 4,9 av 5 från 13 kunder, har Autocenter Lack & Karosseri AB bevisat att de är en av de bästa bilverkstäderna i området. Deras kunder har uppskattat deras goda service och snabba arbete.

Autocenter Lack & Karosseri AB är specialiserade på att reparera bilar och utföra karosseriarbeten. Deras kunder kan lita på att deras bilar kommer att bli fixade på ett professionellt sätt och att de kommer att få tillbaka dem så snart som möjligt.

De har en högkvalitativ verkstad och använder bara de bästa verktygen och materialen för att utföra sina tjänster. Deras skickliga tekniker är experter på att diagnostisera och lösa problem med alla typer av bilar.

Autocenter Lack & Karosseri AB är en pålitlig och ansedd bilverkstad som alltid tar hand om sina kunder på bästa möjliga sätt. De är stolta över att erbjuda högkvalitativ service till överkomliga priser.

Om du behöver hjälp med att reparera din bil eller utföra karosseriarbeten, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Autocenter Lack & Karosseri AB. Besök deras webbplats på http://autocenterlack.se/ för att få mer information om deras tjänster och priser.

Autocenter Lack & Karosseri AB är den perfekta bilverkstaden för dig som vill ha högkvalitativ service till överkomliga priser. Kontakta dem idag för att boka din nästa service eller reparation.

Adress: Hammarsmedsgatan 9, 286 32 Örkelljunga
Telefonnummer: 43552840
Web: autocenterlack.se
Tjänster: Bilverkstad

Autocenter Lack & Karosseri AB

Öpetider Autocenter Lack & Karosseri AB

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 16:45
 • Tisdag : 07 till 16:45
 • Onsdag : 07 till 16:45
 • Torsdag : 07 till 16:45
 • Fredag : 07 till 12:30
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  43552840

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up