Bilverkstad - Auto Repair Horo

Auto Repair Horo är en bilverkstad som ligger på Repslagaregatan 16 i Laholm, Skåne. De erbjuder högkvalitativ service till sina kunder. Med ett betyg på 5 av 5 från 7 nöjda kunder, är det tydligt att Auto Repair Horo är en av de bästa bilverkstäderna i området.

Auto Repair Horo har ett team av erfarna mekaniker som är experter på att reparera alla typer av bilar. De är snabba och effektiva, vilket betyder att du kan få din bil tillbaka på vägen på nolltid. De är också mycket vänliga och hjälpsamma, vilket gör att du känner dig välkommen och trygg när du besöker deras verkstad.

Auto Repair Horo erbjuder en mängd olika tjänster för att hjälpa dig att hålla din bil i toppskick. Dessa tjänster inkluderar allt från vanlig service och underhåll till reparation av motorer och växellådor. De är också experter på att diagnostisera och lösa problem med bilens elektronik.

Auto Repair Horo är stolta över att erbjuda högkvalitativ service till mycket konkurrenskraftiga priser. De är också mycket transparenta när det gäller kostnader, vilket betyder att du aldrig behöver oroa dig för dolda avgifter eller överraskningar när du hämtar din bil.

Om du söker efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Laholm, är Auto Repair Horo det perfekta valet för dig. Besök deras webbplats på http://autorepairhoro.se/ för att lära dig mer om deras tjänster och för att boka en tid för din bil.

Auto Repair Horo är den perfekta verkstaden för dig som vill ha snabb och effektiv service till ett rimligt pris. Kontakta dem idag för att boka din nästa service eller reparation.

Adress: Repslagaregatan 16, 312 32 Laholm
Telefonnummer: 720062208
Web: autorepairhoro.se
Tjänster: Bilverkstad

Auto Repair Horo

Öpetider Auto Repair Horo

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 08 till 17
 • Tisdag : 08 till 17
 • Onsdag : 08 till 17
 • Torsdag : 08 till 17
 • Fredag : 08 till 17
 • Lördag : 09 till 15
 • Hemsida

  Kör dit nu

  720062208

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up