Bilverkstad - Auto Nord

Auto Nord är en pålitlig bilverkstad belägen på Metallvägen 14 i Gällivare i Norrbotten Län. Med ett betyg på 4,6 av 5 från 16 nöjda kunder, har Auto Nord visat sig vara en av de mest pålitliga bilverkstäderna i området.

Auto Nord är stolta över att erbjuda sina kunder en högkvalitativ bilservice. Med en passion för bilar och en vilja att uppnå kundens fulla tillfredsställelse, arbetar deras skickliga mekaniker snabbt och effektivt för att se till att alla kunder får den bästa servicen.

Auto Nord har en starkt engagerad personal som är tillgänglig för att svara på alla frågor och funderingar som kunderna kan ha. De är också mycket flexibla och kan arbeta efter kundens tidsplan och behov.

Det är inte bara kvaliteten på arbetet som Auto Nord är stolta över, utan också deras konkurrenskraftiga priser. De strävar alltid efter att ge sina kunder den bästa servicen till de mest överkomliga priserna.

Auto Nord har ett brett utbud av tjänster som inkluderar allt från reparationer och underhåll till däckbyte och bilbesiktning. Oavsett vad kunderna behöver, kan Auto Nord hjälpa till.

Om du letar efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Gällivare, behöver du inte leta längre än Auto Nord. De är alltid redo att hjälpa till och se till att dina bilproblem löses så snabbt och effektivt som möjligt.

Kontakta Auto Nord idag på 0970-123 50 eller besök deras webbplats på https://www.autonordas.no/ för att boka en tid eller få mer information om deras tjänster.

Adress: Metallvägen 14, 982 38 Gällivare
Telefonnummer: 97012350
Web: autonordas.no
Tjänster: Bilverkstad

Auto Nord

Öpetider Auto Nord

 • Måndag : 07 till 12, 13 till 16
 • Tisdag : 07 till 12, 13 till 16
 • Onsdag : 07 till 12, 13 till 16
 • Torsdag : 07 till 12, 13 till 16
 • Fredag : 07 till 12, 13 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  97012350

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up