Bilverkstad - Auto Body Stockholm AB

Auto Body Stockholm AB är en bilverkstad belägen på Pepparvägen 81 i Farsta, Stockholm. Med en betygspoäng på 4,1 av 5 från 64 kunder, är det tydligt att Auto Body Stockholm AB är en pålitlig och professionell verksamhet.

Deras förmåga att erbjuda enastående service och snabbhet i sitt arbete är en av de främsta anledningarna till deras framgång. Auto Body Stockholm AB är stolta över att kunna erbjuda sina kunder en högkvalitativ och pålitlig bilverkstadstjänst.

Deras expertis sträcker sig från mindre reparationer till större projekt, och de har alltid som mål att överträffa kundernas förväntningar. Med en passion för bilar och en stark vilja att hjälpa kunderna att få sina bilar i toppskick, är Auto Body Stockholm AB det självklara valet för alla bilägare i Stockholm.

Oavsett om det handlar om en mindre reparation eller en mer omfattande renovering, så kan du alltid lita på Auto Body Stockholm AB för att utföra arbetet med högsta kvalitet. Deras erfarna och kunniga personal är alltid beredda att hjälpa till och ge råd om hur du kan ta hand om din bil på bästa sätt.

Om du är i behov av en pålitlig och professionell bilverkstad i Stockholm, så är Auto Body Stockholm AB det självklara valet. Kontakta dem idag via deras webbplats http://www.brstockholm.se eller ring dem på 08-724 24 29 för att boka din nästa service eller reparation. Du kan vara säker på att du kommer att få den bästa servicen och den snabbaste lösningen för dina bilproblem.

Adress: Pepparvägen 81, 123 56 Farsta
Telefonnummer: 87242429
Web: brstockholm.se
Tjänster: Bilverkstad

Auto Body Stockholm AB

Öpetider Auto Body Stockholm AB

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 17
 • Tisdag: 08 till 17
 • Onsdag: 08 till 17
 • Torsdag: 08 till 17
 • Fredag: 08 till 17
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  87242429

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up