Bilverkstad - Auto-Bil i Göteborg AB - Bosch Car Service

Auto-Bil i Göteborg AB - Bosch Car Service är en pålitlig bilverkstad som ligger på August Barks gata 13A, 421 32 Västra Frölunda i Västra Götaland. Med ett telefonnummer på 031-49 37 69 kan kunderna snabbt och enkelt komma i kontakt med deras professionella team.

Auto-Bil i Göteborg AB - Bosch Car Service erbjuder en mängd olika tjänster för att hjälpa sina kunder att hålla sina fordon i toppskick. Deras bilverkstad är känd för sin höga kvalitet och snabbhet när det gäller att utföra reparationer och underhåll på bilar.

18 kunder har betygsatt Auto-Bil i Göteborg AB - Bosch Car Service med en poäng på 3,8 av 5, vilket är ett bevis på deras goda service och kvalitet på arbetet. Deras erfarna tekniker är välutbildade och har lång erfarenhet av att arbeta med alla typer av bilar, från små personbilar till stora lastbilar.

Auto-Bil i Göteborg AB - Bosch Car Service är stolta över att erbjuda en högkvalitativ service till sina kunder. De vet hur viktigt det är att ha en pålitlig bil och därför strävar de alltid efter att utföra arbetet så snabbt och effektivt som möjligt.

Om du söker efter en pålitlig bilverkstad i Västra Götaland, rekommenderar vi starkt Auto-Bil i Göteborg AB - Bosch Car Service. Besök deras webbplats på http://www.autobil.se/ för mer information om deras tjänster och hur de kan hjälpa dig att hålla din bil i toppskick.

Adress: August Barks gata 13A, 421 32 Västra Frölunda
Telefonnummer: 31493769
Web: autobil.se
Tjänster: Bilverkstad

Auto-Bil i Göteborg AB - Bosch Car Service

Öpetider Auto-Bil i Göteborg AB - Bosch Car Service

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 16
 • Tisdag: 07 till 16
 • Onsdag: 07 till 16
 • Torsdag: 07 till 16
 • Fredag: 07 till 16
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  31493769

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up