Bilverkstad - Åströms Entreprenad och Bilverkstad AB

Åströms Entreprenad och Bilverkstad AB är en pålitlig och professionell bilverkstad som är belägen i Åsbacka, Bollnäs. Med en hög standard på sina tjänster och en imponerande kundservice, har företaget blivit en favorit bland bilägare i Gävleborg Län.

Med sin expertis och erfarenhet kan Åströms Entreprenad och Bilverkstad AB hantera alla typer av reparationer och underhållsbehov för alla bilmärken och modeller. De är kända för sin snabba service och effektiva arbete, vilket har gjort dem till ett populärt val för bilägare som vill ha högkvalitativ service.

Åströms Entreprenad och Bilverkstad AB har fått höga betyg från sina kunder, med en poäng på 5 av 5 från 2 betyg. Detta visar på deras dedikation till att leverera enastående kundservice och högkvalitativa tjänster till sina kunder.

Företaget erbjuder en mängd olika tjänster som inkluderar reparationer, underhåll och service för alla typer av bilar. De är stolta över att ha en passion för bilar och att alltid vara uppdaterade med de senaste teknologierna och teknikerna inom bilreparationer.

Om du är en bilägare i Gävleborg Län och letar efter en pålitlig bilverkstad som kan ta hand om alla dina bilbehov, rekommenderar vi starkt Åströms Entreprenad och Bilverkstad AB. Besök deras webbplats på https://astroms-entreprenad-och-bilverkstad-ab.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral för mer information och för att boka en tid för service eller reparation.

Adress: Åsbacka 1757, 821 94 Bollnäs
Telefonnummer: 760045751
Web: astroms-entreprenad-och-bilverkstad-ab.business.site
Tjänster: Bilverkstad

Åströms Entreprenad och Bilverkstad AB

Öpetider Åströms Entreprenad och Bilverkstad AB

 • Måndag : 07 till 18:30
 • Tisdag : 07 till 18:30
 • Onsdag : 07 till 18:30
 • Torsdag : 07 till 18:30
 • Fredag : 07 till 18:30
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  760045751

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up