Bilverkstad - ASL Car Services Uppsala AB - Autoexperten

ASL Car Services Uppsala AB - Autoexperten är en pålitlig bilverkstad belägen på Danmarksgatan 47A, 753 23 Uppsala i Uppsala Län. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg, 018-13 20 40, är det enkelt att nå dem för att boka en tid för service eller reparation av bilen.

ASL Car Services Uppsala AB - Autoexperten har ett gott rykte bland sina kunder. Med en poäng på 4,8 av 5 från 39 kunder, är det uppenbart att deras kunder är nöjda med deras tjänster. Deras kunder uppskattar deras höga standard och kvalitet på arbetet.

ASL Car Services Uppsala AB - Autoexperten är kända för sin snabba och effektiva service. De vet hur viktigt det är för sina kunder att ha en fungerande bil och därför arbetar de alltid snabbt för att få bilen i toppskick igen. De har också en hög grad av professionalism och erfarenhet som gör att deras kunder kan lita på dem.

ASL Car Services Uppsala AB - Autoexperten erbjuder en rad olika tjänster för sina kunder. De kan hjälpa till med allt från små reparationer till större servicearbeten. De har också en omfattande kunskap om olika bilmärken och modeller, vilket gör att de kan hjälpa sina kunder oavsett vilken typ av bil de har.

ASL Car Services Uppsala AB - Autoexperten rekommenderas starkt för alla som behöver hjälp med sin bil. De är en pålitlig och professionell bilverkstad som alltid levererar hög kvalitet på sitt arbete. Om du behöver hjälp med din bil, kontakta dem genom deras webbplats https://www.autoexperten.se/hitta-butik-eller-verkstad/asl-car-services-uppsala-ab/ och boka en tid för service eller reparation.

Adress: Danmarksgatan 47A, 753 23 Uppsala
Telefonnummer: 18132040
Web: autoexperten.se
Tjänster: Bilverkstad

ASL Car Services Uppsala AB - Autoexperten

Öpetider ASL Car Services Uppsala AB - Autoexperten

 • Måndag : 07 till 12, 13 till 16
 • Tisdag : 07 till 12, 13 till 16
 • Onsdag : 07 till 12, 13 till 16
 • Torsdag : 07 till 12, 13 till 16
 • Fredag : 07 till 12, 13 till 15
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  18132040

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up