Bilverkstad - AP Billackering

AP Billackering är en pålitlig bilverkstad som ligger på Fabriksgatan 16 i Sala, Västmanland Län. De är specialiserade på lackering av bilar och har ett rykte om att leverera högkvalitativ service till sina kunder. Med ett betyg på 5 av 5 från en kund är det uppenbart att deras kunder är nöjda med deras arbete.

Vad som utmärker AP Billackering från andra bilverkstäder är deras snabba och effektiva service. De har en personal som är kunnig och erfaren i att arbeta med bilar och de använder endast de bästa materialen för att säkerställa att kunderna får det bästa resultatet.

Om du behöver få din bil lackerad, är det definitivt värt att kontakta AP Billackering. De är kända för att vara mycket professionella och deras priser är konkurrenskraftiga. De erbjuder också andra bilverkstadstjänster, såsom reparationer och underhåll av bilar.

Om du vill ha mer information om deras tjänster eller om du vill boka en tid för att få din bil lackerad, kan du kontakta dem på telefonnummer 073-654 99 42. Du kan också besöka deras webbplats på https://ap-billackering.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral.

AP Billackering är verkligen ett företag du kan lita på när det gäller att ta hand om din bil. De är dedikerade till att ge sina kunder den bästa möjliga servicen och de är alltid redo att hjälpa till med alla dina bilbehov. Kontakta dem idag för att se hur de kan hjälpa dig att få din bil att se ut som ny igen!

Adress: Fabriksgatan 16, 733 39 Sala
Telefonnummer: 736549942
Web: ap-billackering.business.site
Tjänster: Bilverkstad

AP Billackering

Öpetider AP Billackering

 • Tisdag : 09 till 17:30
 • Onsdag : 09 till 17:30
 • Torsdag : 09 till 17:30
 • Fredag : 09 till 17:30
 • Lördag : 09 till 15
 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 09 till 17:30
 • Hemsida

  Kör dit nu

  736549942

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up