Bilverkstad - Anderssons Motor Garage i Lund AB

Anderssons Motor Garage i Lund AB är en bilverkstad som ligger på Gnejsvägen 6, 224 78 Lund, Skåne. Med ett betyg på 4,8 av 5 från 40 kunder, är det uppenbart att företaget är en favorit bland lokalbefolkningen.

Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg - 072-387 97 57 - är det enkelt att boka en tid för service eller reparation. Anderssons Motor Garage är kända för sin goda service och snabba arbete. De är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ service till rimliga priser.

Anderssons Motor Garage har ett team av erfarna mekaniker som är specialiserade på att arbeta med alla typer av bilar. De är utrustade med moderna verktyg och teknik för att kunna utföra arbetet snabbt och effektivt. Kunderna kan lita på att deras bil kommer att vara i goda händer.

Anderssons Motor Garage erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive allt från enkla oljebyten till mer komplicerade reparationer. De kan också hjälpa till med däckbyte och andra underhållsåtgärder. Oavsett vad kunden behöver hjälp med, kan Anderssons Motor Garage hjälpa till.

Om du letar efter en pålitlig och effektiv bilverkstad i Lund, är Anderssons Motor Garage det självklara valet. Med deras höga betyg och goda rykte kan kunderna lita på att de kommer att få den bästa möjliga servicen till ett rimligt pris.

Kontakta Anderssons Motor Garage idag genom att besöka deras webbplats på http://anderssonsmotorgarage.nu/. Där kan du få mer information om deras tjänster och boka en tid för service eller reparation.

Adress: Gnejsvägen 6, 224 78 Lund
Telefonnummer: 723879757
Web: anderssonsmotorgarage.nu
Tjänster: Bilverkstad

Anderssons Motor Garage i Lund AB

Öpetider Anderssons Motor Garage i Lund AB

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07:30 till 17
 • Tisdag : 07:30 till 17
 • Onsdag : 07:30 till 17
 • Torsdag : 07:30 till 17
 • Fredag : 07:30 till 15
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  723879757

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up