Bilverkstad - AMH Allservice AB - Bilverkstad Järfälla

AMH Allservice AB - Bilverkstad Järfälla är en välrenommerad bilverkstad belägen på Runstensvägen 5, 175 61 Järfälla, Stockholm. Med en imponerande poäng på 4,3 av 5 från 19 kunder, är det ingen överraskning att företaget har etablerat sig som en av de bästa bilverkstäderna i området.

AMH Allservice AB - Bilverkstad Järfälla erbjuder en rad olika tjänster för att möta kundernas behov. Deras specialitet är att utföra bilreparationer och underhåll med högsta kvalitet. De är stolta över sin förmåga att arbeta snabbt och effektivt, utan att kompromissa med kvaliteten på arbetet.

En av de mest imponerande aspekterna av AMH Allservice AB - Bilverkstad Järfälla är deras kundservice. Personalen är vänlig, professionell och alltid redo att hjälpa kunderna på bästa sätt. De förstår att kundernas tid är värdefull och gör allt för att se till att arbetet är klart så snabbt som möjligt.

AMH Allservice AB - Bilverkstad Järfälla är stolta över att ha ett team av högt utbildade och erfarna tekniker. De är utrustade med den senaste tekniken och verktygen för att utföra alla typer av bilreparationer och underhåll. Kunderna kan lita på att deras bilar är i trygga händer när de lämnar dem till AMH Allservice AB - Bilverkstad Järfälla.

Om du behöver bilreparationer eller underhåll, är AMH Allservice AB - Bilverkstad Järfälla det bästa valet för dig. Med deras höga kvalitet på arbete och snabb service, kan du vara säker på att din bil kommer att vara i toppskick på nolltid.

Kontakta AMH Allservice AB - Bilverkstad Järfälla genom deras webbplats https://amhallservice.se eller ring dem på 073-977 35 65 för att boka en tid för ditt nästa besök. Du kommer inte att bli besviken!

Adress: Runstensvägen 5, 175 61 Järfälla
Telefonnummer: 739773565
Web: amhallservice.se
Tjänster: Bilverkstad

AMH Allservice AB - Bilverkstad Järfälla

Öpetider AMH Allservice AB - Bilverkstad Järfälla

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 09 till 18
 • Tisdag: 09 till 18
 • Onsdag: 09 till 18
 • Torsdag: 09 till 18
 • Fredag: 09 till 18
 • Lördag: 09 till 15
 • Hemsida

  Kör dit nu

  739773565

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up