Bilverkstad - Alingsås Servicecenter - Bilverkstad - Däckverkstad - Service - Underhåll

Alingsås Servicecenter är en pålitlig och professionell bilverkstad som ligger på Bergakungsgatan 14 i Borås, Västra Götaland. Med en högkvalitativ service och ett engagerat team av erfarna tekniker, är det ingen överraskning att denna verkstad har fått en femstjärnig betyg av sina kunder.

De erbjuder ett brett utbud av bilreparationer och underhållstjänster, inklusive däckservice, motorreparationer, bromsreparationer, oljebyten och mycket mer. Oavsett vad din bil behöver, kan du lita på att Alingsås Servicecenter kommer att ta hand om det på ett snabbt och effektivt sätt.

En av de saker som verkligen skiljer Alingsås Servicecenter från andra verkstäder är deras engagemang för kundservice. De förstår att bilreparationer kan vara en stressig och frustrerande upplevelse, så de arbetar hårt för att göra processen så smidig och enkel som möjligt för sina kunder.

Med en högkvalitativ service och snabbhet i sitt arbete, är det inte konstigt att kunderna ger Alingsås Servicecenter en femstjärnig betyg. De är alltid redo att ta emot nya kunder och hjälpa till med alla bilrelaterade problem som du kan ha.

Om du behöver hjälp med din bil eller vill boka en service, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Alingsås Servicecenter genom deras webbplats https://www.bilhusetab.se/. De kommer att göra allt för att se till att din bil är i toppskick och att du är nöjd med deras service.

Adress: Bergakungsgatan 14, 506 42 Borås
Telefonnummer: 33249555
Web: bilhusetab.se
Tjänster: Bilverkstad

Alingsås Servicecenter - Bilverkstad - Däckverkstad - Service - Underhåll

Öpetider Alingsås Servicecenter - Bilverkstad - Däckverkstad - Service - Underhåll

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 10 till 18
 • Tisdag: 10 till 18
 • Onsdag: 10 till 18
 • Torsdag: 10 till 18
 • Fredag: 10 till 18
 • Lördag: 10 till 14
 • Hemsida

  Kör dit nu

  33249555

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up