Bilverkstad - Affes Bilservice

Affes Bilservice, belägen på Kävlingevägen 23 i Furulund, Skåne, är en bilverkstad som har blivit högt betygsatt av sina kunder. Med en poäng på 4,8 av 5 från 47 kunder, är det tydligt att Affes Bilservice har en imponerande förmåga att leverera högkvalitativ service.

En av de mest imponerande aspekterna av Affes Bilservice är deras snabbhet. De förstår att tid är värdefullt för sina kunder och arbetar därför snabbt och effektivt för att få bilarna i tipptopp skick så snart som möjligt. Detta är särskilt viktigt för kunder som behöver sina bilar för arbete eller andra viktiga ärenden.

Men det är inte bara deras snabbhet som gör Affes Bilservice till ett populärt val bland bilägare i området. De erbjuder också enastående kundservice och högkvalitativt arbete. Deras erfarna och kunniga tekniker är välutrustade för att hantera alla typer av bilreparationer och underhåll, från enkla oljebyten till mer komplexa reparationer.

Om du behöver hjälp med din bil, är Affes Bilservice definitivt värt att överväga. Deras rykte för att leverera högkvalitativ service och snabbhet är väl förtjänt och deras kunder är mycket nöjda med deras arbete.

Kontakta Affes Bilservice idag genom deras webbplats http://www.affesbilservice.se/ eller ring dem på 076-567 30 07 för att boka din nästa bilservice eller reparation. Du kommer inte att bli besviken på deras högkvalitativa arbete och utmärkta kundservice.

Adress: Kävlingevägen 23, 244 60 Furulund
Telefonnummer: 765673007
Web: affesbilservice.se
Tjänster: Bilverkstad

Affes Bilservice

Öpetider Affes Bilservice

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 17
 • Tisdag : 07 till 17
 • Onsdag : 07 till 17
 • Torsdag : 07 till 17
 • Fredag : 07 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  765673007

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up