Bilverkstad - AD Bilverkstad Westbo Bilskadecenter AB

AD Bilverkstad Westbo Bilskadecenter AB är en pålitlig och professionell bilverkstad belägen på Bomgatan 4, 333 32 Smålandsstenar i Halland Län. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg - 0371-339 98 - kan kunderna enkelt få tag på dem när de behöver hjälp med sina bilar.

De erbjuder en rad olika tjänster inom bilreparation och underhåll, och deras kunder har gett dem höga betyg för deras arbete. Med en poäng på 4,6 av 5 från 28 kunder kan man vara säker på att man får utmärkt service när man väljer AD Bilverkstad Westbo Bilskadecenter AB.

En av de bästa sakerna med AD Bilverkstad Westbo Bilskadecenter AB är deras snabba och effektiva arbete. De förstår att kunderna vill ha sina bilar tillbaka så snabbt som möjligt, och de arbetar hårt för att se till att det sker. Dessutom är deras personal mycket kunnig och erfaren, vilket innebär att de kan hantera en mängd olika bilproblem.

Men det är inte bara deras arbete som gör dem till en fantastisk bilverkstad. AD Bilverkstad Westbo Bilskadecenter AB är också kända för sin goda service och vänliga personal. De tar sig tid att lyssna på kundernas oro och frågor och gör allt de kan för att lösa problemen så snabbt och effektivt som möjligt.

Så om du behöver hjälp med din bil, tveka inte att kontakta AD Bilverkstad Westbo Bilskadecenter AB. Besök deras webbplats på https://www.adbildelar.se/butik-verkstad/ad-bildelar-anderstorp/verkstaeder/westbo-bilskadecenter-ab för mer information om deras tjänster och för att boka en tid för din bil. Med deras höga betyg, snabba service och vänliga personal kan du vara säker på att du kommer att få den hjälp du behöver.

Adress: Bomgatan 4, 333 32 Smålandsstenar
Telefonnummer: 37133998
Web: adbildelar.se
Tjänster: Bilverkstad

AD Bilverkstad Westbo Bilskadecenter AB

Öpetider AD Bilverkstad Westbo Bilskadecenter AB

 • Måndag : 07 till 12, 13 till 16:30
 • Tisdag : 07 till 12, 13 till 16:30
 • Onsdag : 07 till 12, 13 till 16:30
 • Torsdag : 07 till 12, 13 till 16:30
 • Fredag : 07 till 12, 13 till 16:30
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  37133998

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up