Bilverkstad - AD Bilverkstad - TS Combibil

AD Bilverkstad - TS Combibil är en pålitlig bilverkstad som är belägen på Förrådsgatan 8, 682 33 Filipstad i Örebro Län. De kan nås på telefonnummer 073-627 38 79 och erbjuder en rad olika bilverkstadstjänster.

Den här verkstaden har en imponerande kundnöjdhet, med 13 kunder som har betygsatt dem med en poäng på 4,4 av 5. Detta bevisar deras engagemang för att erbjuda högkvalitativ service till sina kunder.

AD Bilverkstad - TS Combibil är kända för sin snabba och effektiva service. De arbetar hårt för att se till att varje kund får den hjälp de behöver så snabbt som möjligt. De förstår att kundernas tid är värdefull och strävar efter att göra verkstadsbesöket så smidigt som möjligt.

Det är tydligt att AD Bilverkstad - TS Combibil sätter kundnöjdhet främst. De har byggt upp ett rykte för att vara en pålitlig och professionell verkstad som alltid går den extra milen för att hjälpa sina kunder. Kunderna kan känna sig trygga med att deras bil är i goda händer hos denna verkstad.

Om du behöver bilverkstadstjänster i Filipstad eller dess omgivningar, rekommenderar vi starkt att du kontaktar AD Bilverkstad - TS Combibil. Besök deras webbplats https://adbildelar.se/butik-verkstad/ad-butik-karlstad/verkstaeder/ts-combibil/ för mer information och för att boka en tid för din bil. Du kommer inte att bli besviken på deras utmärkta service och professionella arbete.

Adress: Förrådsgatan 8, 682 33 Filipstad
Telefonnummer: 736273879
Web: adbildelar.se
Tjänster: Bilverkstad

AD Bilverkstad - TS Combibil

Öpetider AD Bilverkstad - TS Combibil

 • Tisdag : 07 till 16
 • Onsdag : 07 till 16
 • Torsdag : 07 till 16
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 16
 • Hemsida

  Kör dit nu

  736273879

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up