Bilverkstad - AD Bilverkstad Rogers Bilel & Service AB

AD Bilverkstad Rogers Bilel & Service AB är en pålitlig bilverkstad belägen på Storgatan 123 D i Färjestaden, Kalmar Län. Med ett imponerande betyg på 4,7 av 5 från 150 nöjda kunder, är det en självklarhet att de är en av de bästa bilverkstäderna i området.

AD Bilverkstad Rogers Bilel & Service AB erbjuder en mängd olika tjänster för att hjälpa sina kunder att hålla sina bilar i toppskick. Deras team av professionella mekaniker är välutbildade och erfarna och kan ta hand om allt från enkla reparationer till mer komplicerade problem.

Det som verkligen skiljer AD Bilverkstad Rogers Bilel & Service AB från andra bilverkstäder är deras goda service och snabba arbete. De förstår vikten av att ha en fungerande bil och arbetar alltid med högsta effektivitet för att få jobbet gjort så snabbt som möjligt utan att kompromissa på kvaliteten.

AD Bilverkstad Rogers Bilel & Service AB är stolta över att kunna erbjuda sina kunder en förstklassig upplevelse. De är alltid glada att svara på frågor och ge råd om bilunderhåll, och de gör alltid sitt bästa för att säkerställa att kunderna är nöjda med deras arbete.

Om du letar efter en pålitlig bilverkstad som erbjuder högkvalitativt arbete och enastående service, rekommenderar vi starkt AD Bilverkstad Rogers Bilel & Service AB. Besök deras hemsida på www.rogersbilel.se för mer information och för att boka en tid för din bil.

Adress: Storgatan 123 D, 386 35 Färjestaden
Telefonnummer: 485664999
Web: rogersbilel.se
Tjänster: Bilverkstad

AD Bilverkstad Rogers Bilel & Service AB

Öpetider AD Bilverkstad Rogers Bilel & Service AB

 • Måndag : 07 till 17
 • Tisdag : 07 till 17
 • Onsdag : 07 till 17
 • Torsdag : 07 till 17
 • Fredag : 07 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  485664999

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up