Bilverkstad - AD Bilverkstad Ringstorps Bilservice

AD Bilverkstad Ringstorps Bilservice är en pålitlig och professionell bilverkstad belägen på Ängelholmsvägen 23 i Helsingborg. Deras telefonnummer är 073-687 69 92 och de erbjuder en rad olika tjänster för att hjälpa dig med dina bilreparationer.

De är kända för sin höga kvalitet på arbetet och den snabbhet med vilken de utför sina tjänster. Det är ingen överraskning att sex kunder har betygsatt dem med en poäng på 4,8 av 5.

AD Bilverkstad Ringstorps Bilservice är stolta över sin förmåga att ge sina kunder den bästa servicen. De har ett team av erfarna mekaniker som är specialiserade på att utföra bilreparationer och underhåll. De använder också de senaste verktygen och utrustningen för att säkerställa att arbetet utförs på ett effektivt och korrekt sätt.

De erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive motorreparationer, bromsservice, däckbyte och mycket mer. Oavsett vilken typ av bilreparation du behöver, kan du lita på att AD Bilverkstad Ringstorps Bilservice har den erfarenhet och kunskap som krävs för att få jobbet gjort på ett snabbt och effektivt sätt.

AD Bilverkstad Ringstorps Bilservice är en verkstad som du kan lita på när det gäller att ta hand om din bil. De har en nära men formell ton när de arbetar med sina kunder och strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar.

Om du behöver hjälp med din bil, rekommenderar vi starkt att du kontaktar AD Bilverkstad Ringstorps Bilservice. Du kan besöka deras webbplats på https://www.adbildelar.se/butik-verkstad/ad-bildelar-helsingborg/verkstaeder/ringstorps-bilservice för att lära dig mer om deras tjänster och för att kontakta dem för att boka en tid för din nästa bilreparation.

Adress: Ängelholmsvägen 23, 254 53 Helsingborg
Telefonnummer: 736876992
Web: adbildelar.se
Tjänster: Bilverkstad

AD Bilverkstad Ringstorps Bilservice

Öpetider AD Bilverkstad Ringstorps Bilservice

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 08 till 13, 14 till 17
 • Tisdag : 08 till 13, 14 till 17
 • Onsdag : 08 till 13, 14 till 17
 • Torsdag : 08 till 13, 14 till 17
 • Fredag : 08 till 13, 14 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  736876992

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up