Bilverkstad - AD Bilverkstad Rezas Bilservice & Bilteknik AB

AD Bilverkstad Rezas Bilservice & Bilteknik AB är en bilverkstad som är belägen på Gjuterigatan 7 i Karlstad, Värmland Län. De har varit verksamma i branschen i flera år och har byggt upp ett gott rykte bland sina kunder.

De erbjuder en rad olika tjänster inom bilreparation och underhåll, och deras kunder har gett dem höga betyg för deras goda service och snabba arbete. Totalt har 33 kunder betygsatt dem med en poäng på 4,4 av 5.

AD Bilverkstad Rezas Bilservice & Bilteknik AB är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ service till sina kunder. De har en erfaren och kunnig personal som är dedikerad till att ge varje kund den bästa möjliga upplevelsen.

De erbjuder en rad olika tjänster, inklusive reparation av motorer, bromssystem, styrning och upphängning, samt service och underhåll av bilens elektroniska system. De är också experter på att diagnostisera och lösa problem med bilens mekaniska system.

AD Bilverkstad Rezas Bilservice & Bilteknik AB strävar alltid efter att ge sina kunder den bästa möjliga servicen. De arbetar snabbt och effektivt för att minimera tiden som kunderna måste lämna sina bilar på verkstaden, samtidigt som de säkerställer att arbetet utförs på ett noggrant och professionellt sätt.

Om du letar efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Karlstad, rekommenderar vi starkt AD Bilverkstad Rezas Bilservice & Bilteknik AB. Du kan kontakta dem genom deras webbplats på http://www.adbildelar.se/butik-verkstad/ad-bildelar-karlstad/verkstader/rezas-bilservice-bilteknik-ab eller genom att ringa dem på 054-85 48 10.

Adress: Gjuterigatan 7, 652 21 Karlstad
Telefonnummer: 54854810
Web: adbildelar.se
Tjänster: Bilverkstad

AD Bilverkstad Rezas Bilservice & Bilteknik AB

Öpetider AD Bilverkstad Rezas Bilservice & Bilteknik AB

 • Tisdag : 08 till 12, 13 till 17
 • Onsdag : 08 till 12, 13 till 17
 • Torsdag : 08 till 12, 13 till 17
 • Fredag : 08 till 12, 13 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 08 till 12, 13 till 17
 • Hemsida

  Kör dit nu

  54854810

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up