Bilverkstad - AD Bilverkstad Johanssons Rep & Mek i Holm AB

AD Bilverkstad Johanssons Rep & Mek i Holm AB är en professionell bilverkstad som ligger på Valhallavägen 1 i Halmstad, Halland Län. Med ett telefonnummer på 035-12 98 88 är det enkelt att boka en tid för service eller reparation av din bil.

AD Bilverkstad Johanssons Rep & Mek i Holm AB erbjuder en mängd olika tjänster för din bil. Oavsett om du behöver en enkel oljebyte eller en mer omfattande reparation, så är du i trygga händer hos dem. Deras skickliga mekaniker arbetar snabbt och effektivt för att få din bil i toppskick så snabbt som möjligt.

Med 42 kunder som har betygsatt AD Bilverkstad Johanssons Rep & Mek i Holm AB med en poäng på 4,5 av 5, så är det tydligt att deras kunder är nöjda med deras arbete. Deras goda service och snabba arbete är något som uppskattas av många.

AD Bilverkstad Johanssons Rep & Mek i Holm AB är den perfekta platsen att vända sig till när du behöver hjälp med din bil. Med deras skickliga mekaniker och deras höga kundnöjdhet, kan du lita på att du får den bästa möjliga servicen.

Om du är i behov av bilservice eller reparation, så tveka inte att kontakta AD Bilverkstad Johanssons Rep & Mek i Holm AB. Besök deras webbplats på https://www.adbildelar.se/butik-verkstad/ad-bildelar-halmstad/verkstaeder/johanssons-rep-mek-i-holm-ab för mer information och för att boka en tid för din bilreparation.

Adress: Valhallavägen 1, 305 92 Halmstad
Telefonnummer: 35129888
Web: adbildelar.se
Tjänster: Bilverkstad

AD Bilverkstad Johanssons Rep & Mek i Holm AB

Öpetider AD Bilverkstad Johanssons Rep & Mek i Holm AB

 • Måndag : 07 till 17
 • Tisdag : 07 till 17
 • Onsdag : 07 till 17
 • Torsdag : 07 till 17
 • Fredag : 07 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  35129888

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up