Bilvård - City Bilvård

City Bilvård är en professionell bilvårdsverksamhet som ligger på Kungsgatan 51, 824 30 Hudiksvall i Gävleborg Län. De är specialiserade på att ge din bil den bästa vård och service som den förtjänar. Du kan nå dem på telefonnummer 0650-103 12 för att boka en tid för din bil.

City Bilvård har ett brett utbud av bilvårdstjänster som inkluderar allt från tvätt och rengöring till polering och vaxning. De har också specialiserat sig på att ta hand om dina däck och hjul, och de erbjuder också felsökning och reparation av din bil.

City Bilvård har ett rykte om att ge utmärkt service till sina kunder. Två kunder har betygsatt dem med en poäng på 4 av 5, vilket visar att de är en pålitlig och ansedd verksamhet. Deras kunder är nöjda med den höga kvaliteten på deras tjänster och den snabbhet med vilken de utför sitt arbete.

City Bilvård är stolta över att ha en personal som är välutbildad och erfaren inom bilvård. De använder sig av den senaste tekniken och utrustningen för att se till att din bil får den bästa vården och behandlingen. De är också dedikerade till att använda miljövänliga produkter och tekniker för att minska sin påverkan på miljön.

Om du behöver bilvårdstjänster, så är City Bilvård det bästa valet för dig. De erbjuder kvalitetstjänster till konkurrenskraftiga priser och deras kunder är alltid nöjda med resultatet. Om du vill ha den bästa vården för din bil, så rekommenderar vi starkt att du kontaktar City Bilvård via deras webbplats http://www.citygruppen.info/ för att boka en tid för din bil idag!

Adress: Kungsgatan 51, 824 30 Hudiksvall
Telefonnummer: 65010312
Web: citygruppen.info
Tjänster: Bilvård

City Bilvård

Öpetider City Bilvård

 • Måndag : 07 till 17
 • Tisdag : 07 till 17
 • Onsdag : 07 till 17
 • Torsdag : 07 till 17
 • Fredag : 07 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  65010312

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up