Bilvård - Carlshamns Bilrekond Magnus Olofsson

Carlshamns Bilrekond Magnus Olofsson är en affärsverksamhet som är belägen på Vekerumsvägen 5, 374 32 Karlshamn i Blekinge Län. De är specialiserade på bilvård och har fått höga betyg av sina kunder.

Med ett betyg på 4,4 av 5 från 14 kunder är det tydligt att Carlshamns Bilrekond Magnus Olofsson är en av de bästa i branschen. Deras expertis och erfarenhet gör dem till ett pålitligt val för alla som behöver bilvård.

Carlshamns Bilrekond Magnus Olofsson är kända för sin goda service och snabbhet. De arbetar effektivt för att säkerställa att alla kunder är nöjda med resultatet. Oavsett om det är en enkel tvätt eller en mer omfattande rengöring, så är de dedikerade till att leverera högsta kvalitet.

Om du behöver bilvård, så är Carlshamns Bilrekond Magnus Olofsson det perfekta valet. De erbjuder en mängd olika tjänster för att möta behoven hos alla kunder. Oavsett om du behöver en grundlig rengöring eller bara en snabb tvätt, så kan de hjälpa dig.

Kontakta Carlshamns Bilrekond Magnus Olofsson genom att besöka deras webbplats på http://www.vipwash.se/. Där kan du lära dig mer om deras tjänster och boka en tid för bilvård. Med deras erfarenhet och expertis kan du vara säker på att du får den bästa möjliga service.

Slutligen, om du letar efter en pålitlig och effektiv bilvårdsleverantör, så behöver du inte leta längre än Carlshamns Bilrekond Magnus Olofsson. Kontakta dem idag och upptäck själv varför så många kunder väljer dem för sina bilvårdsbehov.

Adress: Vekerumsvägen 5, 374 32 Karlshamn
Telefonnummer: 45419711
Web: vipwash.se
Tjänster: Bilvård

Carlshamns Bilrekond Magnus Olofsson

Öpetider Carlshamns Bilrekond Magnus Olofsson

 • Måndag : 07 till 16
 • Tisdag : 07 till 16
 • Onsdag : 07 till 16
 • Torsdag : 07 till 16
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  45419711

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up