Bilvård - Bilvårdscenter Skellefteå AB

Bilvårdscenter Skellefteå AB är en pålitlig och professionell bilvårdsanläggning som ligger på Tjärnvägen 6 i Skellefteå, Västerbotten Län. Med ett telefonnummer som är enkelt att komma ihåg - 0910-70 22 10 - kan du alltid nå dem för att boka en tid eller ställa frågor.

Denna bilvårdsanläggning erbjuder en rad olika tjänster för att hålla din bil ren och i toppskick. Deras bilvårdstjänster inkluderar allt från tvätt och polering till rengöring av interiören och behandling av lacken. Oavsett vilken typ av bil du har eller vilken typ av service du behöver, kan du lita på att Bilvårdscenter Skellefteå AB har den expertis och erfarenhet som krävs för att utföra jobbet på ett effektivt och professionellt sätt.

Med ett betyg på 4,7 av 5 poäng från 36 kunder är det tydligt att Bilvårdscenter Skellefteå AB har ett gott rykte bland sina kunder. De är kända för sin goda service och snabba arbete, vilket gör dem till ett populärt val bland bilägare i Skellefteå och dess omgivningar.

Om du letar efter en pålitlig och professionell bilvårdsanläggning i Skellefteå, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Bilvårdscenter Skellefteå AB. Du kan besöka deras webbplats på http://www.dinitrolcenter.se/ för mer information om deras tjänster och för att boka en tid. Med deras expertis och erfarenhet kan du vara säker på att din bil kommer att få den vård och uppmärksamhet den förtjänar!

Adress: Tjärnvägen 6, 931 61 Skellefteå
Telefonnummer: 910702210
Web: dinitrolcenter.se
Tjänster: Bilvård

Bilvårdscenter Skellefteå AB

Öpetider Bilvårdscenter Skellefteå AB

 • Tisdag : 07 till 16
 • Onsdag : 07 till 16
 • Torsdag : 07 till 16
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 16
 • Hemsida

  Kör dit nu

  910702210

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up