Bilvård - Autowax bilvård Leksand

Autowax bilvård Leksand är en pålitlig och professionell bilvård som ligger på Järnavägen 7, i Leksand, Dalarna Län. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg - 070-005 00 26 - är det enkelt att boka en tid för att få sin bil tvättad och polerad.

Autovax bilvård Leksand har en imponerande kundnöjdhet med en poäng på 5 av 5 från 12 kunder som har gett sin feedback. Detta visar på den höga standard som de håller och den goda servicen som de erbjuder.

Företagets personal är mycket kunniga och erfarna inom bilvård. De är stolta över att kunna erbjuda en snabb och effektiv service, utan att tumma på kvaliteten. De använder sig av de senaste teknikerna och produkterna för att se till att varje bil som kommer in för en behandling får den bästa möjliga vården.

Autovax bilvård Leksand erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive tvätt, polering och vaxning. De kan också ta hand om däckbyte, felsökning och reparationer av mindre skador. Oavsett vad kunden behöver hjälp med så är Autovax bilvård Leksand det självklara valet.

Om du vill ha din bil tvättad och polerad av ett företag som du kan lita på, då är Autovax bilvård Leksand det rätta valet. De är snabba och effektiva och utför alltid sitt arbete med högsta möjliga kvalitet. Du kommer inte att bli besviken.

Så varför inte besöka deras webbplats på https://autowaxleksand.se/ och boka in din nästa bilvård idag? Du kommer inte att ångra dig.

Adress: Järnavägen 7, 793 33 Leksand
Telefonnummer: 700050026
Web: autowaxleksand.se
Tjänster: Bilvård

Autowax bilvård Leksand

Öpetider Autowax bilvård Leksand

 • Måndag : 08 till 18
 • Tisdag : 08 till 18
 • Onsdag : 08 till 18
 • Torsdag : 08 till 18
 • Fredag : 08 till 18
 • Lördag : 10 till 16
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  700050026

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up