Biluthyrning - Hallblads Bilplåtslageri

Hallblads Bilplåtslageri är en affärsverksamhet som är belägen på Parallellgatan 12 i Vänersborg, Västra Götaland. De kan nås på telefonnummer 010-709 49 49.

Denna bilplåtslageri erbjuder en rad olika tjänster, inklusive biluthyrning. Med en imponerande poäng på 4,7 av 5, betygsatt av 23 kunder, är det uppenbart att Hallblads Bilplåtslageri har en stark kundbas som är nöjd med deras service.

En av de stora fördelarna med att välja Hallblads Bilplåtslageri är deras snabba och effektiva service. Deras team av professionella och erfarna mekaniker arbetar hårt för att säkerställa att kunderna får den hjälp de behöver så snabbt som möjligt.

Utöver deras snabba service är Hallblads Bilplåtslageri också kända för sin höga kvalitet på arbetet. De använder bara de bästa verktygen och materialen för att säkerställa att bilarna de arbetar på är i toppskick när de lämnar verkstaden.

Om du behöver hjälp med din bil eller är i behov av en pålitlig biluthyrning, är Hallblads Bilplåtslageri definitivt en affärsverksamhet att överväga. De har en stark kundbas och en imponerande poäng på 4,7 av 5, vilket visar att de är en pålitlig och pålitlig partner för alla dina bilbehov.

Så om du vill ha snabb och pålitlig service från ett erfaret team av mekaniker, eller om du behöver hyra en bil för en kort eller lång period, besök Hallblads Bilplåtslageris webbplats idag på https://hyrbilsdepan.se/avdelningar/hyrbilsdepan-trollhattan-vanersborg/ och ta kontakt med dem för att boka din nästa bilservice eller biluthyrning.

Adress: Parallellgatan 12, 462 32 Vänersborg
Telefonnummer: 107094949
Web: hyrbilsdepan.se
Tjänster: Biluthyrning

Hallblads Bilplåtslageri

Öpetider Hallblads Bilplåtslageri

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 16:30
 • Tisdag: 08 till 16:30
 • Onsdag: 08 till 16:30
 • Torsdag: 08 till 16:30
 • Fredag: 08 till 16:30
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  107094949

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up