Biltrimning - AB Olssons Bilverkstad i Borås - Autoexperten

AB Olssons Bilverkstad i Borås - Autoexperten är en välrenommerad affärsverksamhet som ligger på Österängsgatan 1, 521 34 Falköping i Västra Götaland. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg, 0515-124 40, är det enkelt att boka en tid för bilservice eller biltrimning.

AB Olssons Bilverkstad i Borås - Autoexperten har en hög kundnöjdhet och har betygsatts med en poäng på 4,4 av 5 av 174 kunder. Detta är ett bevis på den goda servicen och den snabbhet med vilken de utför sitt arbete.

De erbjuder en rad olika tjänster, men deras specialitet är biltrimning. De har ett team av experter som är välutbildade och har lång erfarenhet inom området. De använder de senaste teknikerna och verktygen för att säkerställa att din bil presterar på topp. Deras biltrimningstjänster inkluderar motoroptimering, chiptuning och avgassystem.

AB Olssons Bilverkstad i Borås - Autoexperten är stolta över att erbjuda högkvalitativ service till sina kunder. De har en hög standard på arbetet de utför och använder endast de bästa produkterna på marknaden. De strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar och att ge dem den bästa möjliga upplevelsen.

Om du är i behov av bilservice eller biltrimning, rekommenderar vi starkt AB Olssons Bilverkstad i Borås - Autoexperten. Besök deras webbplats på https://shop.klracing.se/ för att boka en tid eller för mer information om deras tjänster. Du kommer inte att bli besviken!

Adress: Österängsgatan 1, 521 34 Falköping
Telefonnummer: 51512440
Web: shop.klracing.se
Tjänster: Biltrimning

AB Olssons Bilverkstad i Borås - Autoexperten

Öpetider AB Olssons Bilverkstad i Borås - Autoexperten

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 17
 • Tisdag: 08 till 17
 • Onsdag: 08 till 17
 • Torsdag: 08 till 17
 • Fredag: 08 till 17
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  51512440

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up