Bilstereobutik - Kalmar Bilstereo

Kalmar Bilstereo - En pålitlig butik för bilstereotjänster

Kalmar Bilstereo är en pålitlig butik som ligger på Rigavägen 2A, Kalmar Län. De är specialiserade på bilstereotjänster och har varit verksamma i branschen i flera år. Butiken har ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg, 0480-277 90.

Med en poäng på 4,7 av 5 från 29 kunder, är det tydligt att Kalmar Bilstereo har en hög kundnöjdhet. Detta beror på deras goda servicenivå och snabbhet i att utföra sitt arbete. De är mycket kunniga och hjälpsamma när det gäller att välja rätt bilstereo för kundernas behov.

Butiken erbjuder ett brett utbud av bilstereoalternativ och kan hjälpa kunderna att välja den som passar deras bil bäst. De har också ett stort utbud av tillbehör, inklusive högtalare, förstärkare och subwoofers.

Utöver deras bilstereotjänster, erbjuder Kalmar Bilstereo också installationstjänster. De är snabba och effektiva och kan installera bilstereon på plats med minimal störning för kunden. De är också mycket försiktiga när det gäller att hantera bilen och dess delar.

Om du letar efter en pålitlig butik som kan hjälpa dig med dina bilstereobehov, rekommenderar vi starkt Kalmar Bilstereo. Besök deras webbplats på http://www.kalmarbilstereo.se/ för mer information om deras tjänster och priser. Du kan också ringa dem på 0480-277 90 för att boka en tid för installation eller för att få rådgivning om vilken bilstereo som passar din bil bäst.

Adress: Rigavägen 2A, 393 56 Kalmar
Telefonnummer: 48027790
Web: kalmarbilstereo.se
Tjänster: Bilstereobutik

Kalmar Bilstereo

Öpetider Kalmar Bilstereo

 • Måndag : 08 till 17
 • Tisdag : 08 till 17
 • Onsdag : 08 till 17
 • Torsdag : 08 till 17
 • Fredag : 08 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  48027790

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up