Bilskrot - Köpings Bildemontering AB

Köpings Bildemontering AB är en välrenommerad affärsverksamhet som specialiserar sig på bilskrot. Beläget på Industrivägen 1, 731 36 Köping, Västmanland Län, är företaget känt för sin höga kvalitet och goda service.

Med ett betyg på 4,4 av 5 från 14 kunder, är det uppenbart att Köpings Bildemontering AB har gjort ett imponerande arbete när det gäller att tillhandahålla enastående tjänster. Företagets snabbhet och effektivitet i att utföra sitt arbete har gjort dem till en av de mest pålitliga bilskrotarna i regionen.

Köpings Bildemontering AB är stolta över att kunna erbjuda sina kunder en högkvalitativ och professionell tjänst. De har en stark passion för att hjälpa kunderna att bli av med sina gamla bilar på ett miljövänligt sätt. Företaget har en hög standard när det gäller att hantera bilar och är engagerade i att skydda miljön genom att följa alla relevanta lagar och regler.

Om du letar efter en pålitlig och effektiv bilskrot, är Köpings Bildemontering AB det rätta valet för dig. Med deras expertis och erfarenhet kan de hjälpa dig att bli av med din gamla bil på ett snabbt och enkelt sätt.

Så om du behöver hjälp med att skrota din bil, tveka inte att kontakta Köpings Bildemontering AB på telefonnummer 0221-179 33 eller besök deras webbplats på https://www.kopingsbildemontering.se/ för mer information. De är alltid redo att hjälpa dig med dina behov.

Adress: Industrivägen 1, 731 36 Köping
Telefonnummer: 22117933
Web: kopingsbildemontering.se
Tjänster: Bilskrot

Köpings Bildemontering AB

Öpetider Köpings Bildemontering AB

 • Tisdag : 08 till 17
 • Onsdag : 08 till 17
 • Torsdag : 08 till 17
 • Fredag : 08 till 17
 • Lördag : 10 till 15
 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 08 till 17
 • Hemsida

  Kör dit nu

  22117933

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up