Bilmekaniker - Jourverkstad Stockholm

Jourverkstad Stockholm är en pålitlig och effektiv bilmekaniker som ligger på Södra Långgatan 29 i Solna, Stockholm. Med ett betyg på 7 av 5 från 4,7 nöjda kunder, är det tydligt att företaget har en stark kundbas som uppskattar deras högkvalitativa service.

En av de mest imponerande aspekterna av Jourverkstad Stockholms verksamhet är deras snabbhet. De förstår att tid är pengar och att kunderna inte har tid att slösa bort på långa väntetider. Därför arbetar de alltid så snabbt som möjligt för att få jobbet gjort utan att kompromissa med kvaliteten på arbetet.

Utöver deras snabbhet, är Jourverkstad Stockholms kundservice också något som sticker ut. Personalen är professionell och vänlig, och de är alltid villiga att svara på kundernas frågor och ge råd om bilreparationer. De förstår också att kunderna kan vara stressade när deras bil går sönder, så de arbetar hårt för att göra processen så smidig som möjligt.

Jourverkstad Stockholm erbjuder en rad olika tjänster, inklusive allt från rutinunderhåll till mer omfattande reparationer. Oavsett vilken typ av service som kunderna behöver, kan de lita på att Jourverkstad Stockholm kommer att leverera högkvalitativt arbete till ett rimligt pris.

Om du söker efter en pålitlig och professionell bilmekaniker i Stockholm, leta inte längre än Jourverkstad Stockholm. Besök deras webbplats på https://lj-bilservice.bokamera.se för att lära dig mer om deras tjänster och att boka en tid för din bilreparation. Du kommer inte att bli besviken på deras högkvalitativa service och snabba arbete.

Adress: Södra Långgatan 29, 169 59 Solna
Telefonnummer: 707442268
Web: lj-bilservice.bokamera.se
Tjänster: Bilmekaniker

Jourverkstad Stockholm

Öpetider Jourverkstad Stockholm

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 17
 • Tisdag: 07 till 17
 • Onsdag: 07 till 17
 • Torsdag: 07 till 17
 • Fredag: 07 till 15
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  707442268

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up